Βράβευση του Κ. Κουτσούκου για την πολύτιμη προσφορά του στο μπάσκετ

Για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης τιμήθηκε από το Σύλλογο Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.)  ο Κωνσταντίνος Κουτσούκος, ο οποίος διετέλεσε επί πολλά έτη Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, αθλητής και προπονητής του αθλήματος.

Η τελετή βράβευσης στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης βραβεύσεων προσωπικοτήτων και συλλόγων με σημαντική προσφορά στα αγαπημένο άθλημα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη παρέστησαν στην εκδήλωση, τιμώντας τον Πρόεδρο Μιχάλη Κυρίτση και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς και όλη την «οικογένεια» των παλαίμαχων μπασκετμπολιστών που έγραψαν την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ο κ. Αμπατζόγλου συνεχάρη ιδιαίτερα τον κ. Κουτσούκο για την βράβευσή του, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη και την προώθηση του αθλήματος στο Μαρούσι.

Share