Ακόμη 11 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε ο Γιώργος Καραμέρος

Στην παρουσίαση 11 ακόμη νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τις δημοτικές εκλογές του 2019 στο Μαρούσι, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι, προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος, χτες Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Τα νέα πρόσωπα του συνδυασμού είναι οι: Σταμάτης Λένης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής- Πρωταθλητής Στίβου, Μάριος Μανιός, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Σταματία Μαρτίνη, Στέλεχος Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Αντώνης Μπιλιλής, Αυτοκινητιστής με ενεργή δράση για την προστασία των ΑΜΕΑ, Δημήτρης Νάνος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Γιώργος Οικονόμου, Πλοίαρχος ε.α Λιμενικού Σώματος, Ντέπη Σακελλαρίου, Σολίστ- Διπλωματούχος Καθηγήτρια Πιάνου- Μουσικοπαιδαγωγός, Γιώργος Τσιράκης, Ταξίαρχος ε.α, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση», Μιχάλης Χατζηαρσενίου, Δικηγόρος, Κώστας Χροναίος, Αρχιτέκτονας, Σίμων Χωραφόπουλος, Δημοσιογράφος.

Πρόκειται για νέους και έμπειρους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται στο Μαρούσι, και θέλουν να συμμετέχουν στην αλλαγή και την επανεκκίνηση της πόλης απέναντι στη φθορά και τη στασιμότητα.

“Κορεσμένο παρελθόν ή δημιουργικό μέλλον; Το # Ενωμένο Μαρούσι έχει αποφασίσει και δυναμώνει. Νέοι άνθρωποι στην αυτοδιοίκηση, με ικανότητες και αγάπη για την πόλη μας, συντάσσονται καθημερινά στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε μια ζωντανή και λειτουργική πόλη” δήλωσε ο κ. Καραμέρος και πρόσθεσε “Πρόσωπα με διαφορετική ενδεχομένως πολιτική αφετηρία, έτοιμα να συνεισφέρουν με τα βιώματα, τις γνώσεις και την εμπειρία τους στην επανεκκίνηση που σχεδιάζουμε. Που γνωρίζουν  τις γειτονιές μας, που προτείνουν και θα δώσουν λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα και προοπτική στους πολίτες που ζουν, εργάζονται και αγαπούν το Μαρούσι. Καλωσορίζω λοιπόν τους νέους υποψηφίους στο συνδυασμό μας και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη στην αλλαγή που έρχεται και θα μας βρει όλους Ενωμένους”.

 

Share