Χειροτέχνικα: Το μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας στην Ελλάδα έρχεται στο Μαρούσι!

H Χειροτέχνικα, το μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας και Do It Yourself στην Ελλάδα, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, επιστρέφει για όγδοη συνεχή χρονιά στο Μαρούσι, με ανανεωμένη διάθεση και ένα πυκνό πρόγραμμα για τους λάτρεις του handmade και της κουλτούρας του DIY.

Για τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 2, 3 και 4 Νοεμβρίου 2018, θα υποδεχθεί τους παλιούς και νέους φίλους της,  στις εγκαταστάσεις της Helexpo στο Μαρούσι.

Πέρα από τις κλασσικές κατηγορίες DIY, την τιμητική τους φέτος θα έχουν τα fine arts, η καλλιγραφία, η εορταστική διακόσμηση και η διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Το Ftiaxto.gr αναλαμβάνει την επιμέλεια των καλλιτεχνικών σεμιναρίων, που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Παράλληλα, σε συνεργασία με την ομάδα της Χειροτέχνικα, ετοιμάζεται μία σειρά από δρώμενα και ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο της επέκτασης και ανανέωσης της Χειροτέχνικα, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, επαγγελματίας ή ιδιώτης, να μοιραστεί μαζί της ιδέες ή προτάσεις συνεργασίας στη φετινή διοργάνωση.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, ιδέα ή υλικό παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα της Χειροτέχνικα στο email info@xeirotexnika.gr.

Πρόσβαση

Τo Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39, Μαρούσι, 15123.

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi, προσφέρεται δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο ξεκινά από την στάση ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» και επαναλαμβάνει την διαδρομή του κάθε 30′.

Πρώτο δρομολόγιο: 10:00

Τελευταίο δρομολόγιο: 20:30

Τιμές εισόδου:

– 3 ευρώ την ημέρα/ άτομο

– 6 ευρώ τριήμερο εισιτήριο/ άτομο

– ΑΜΕΑ / παιδιά κάτω των 18 ετών Δωρεάν

 

Share