Η Βάσια Δανιά επιστρέφει στη Babel!

H Βάσια Δανιά επιστρέφει στο Μαρούσι και τη σκηνή της Babel την Παρασκευή 15/2 και μας καλεί να ταξιδέψουμε σε μελωδικά μονοπάτια μ’ ένα όμορφο πάντρεμα ρυθμών και ήχων που σμίγουν το χθες με το σήμερα σε μια στιγμή. Στο δρόμο της συναντά χρώματα, μουσικές και στίχους που όλοι έχουμε την ανάγκη να τραγουδήσουμε.

Η πρώτη επαφή με το κοινό, όπου και μας συστήθηκε, ήρθε με το τραγούδι “Ένας μύθος μια φορά” σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου & στίχους Μιχάλη Γελασάκη. Έχοντας νέα τραγούδια στα σκαριά, περιπλανιέται σε μικρές μουσικές σκηνές της πόλης και διαλέγει την πορεία της με πυξίδα το αίσθημα. Η Βάσια, σε αυτό το κάλεσμα στη Babel Πυρήνας Τέχνης, θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Το βαλς του ονείρου” που έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους.

Αγαπημένα κομμάτια βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις. Διασκευές κυρίως από τη ρετρό εποχή αλλά και την έντεχνη ελληνική σκηνή  όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Μίμη Πλέσσα, Μανώλη Ρασούλη, Απόστολου Καλδάρα, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταμάτη Κραουνάκη κ.α.

Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, δυναμισμό και απρόσμενους προορισμούς…

Μαζί της επί σκηνής:

Στέλιος Φραγκούς | Πιάνο

Δημήτρης Καζάνης | Βιολί

Πληροφορίες

BABEL Πυρήνας Τέχνης

Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι

Eπικοινωνία / Κρατήσεις: 215/52.52.982

Ώρα έναρξης: 22.30

10 ευρώ με μπύρα/κρασι

 

 

Share