Utopia: Ο Στέλιος Κουδουνάρης μας μιλάει για τη μόδα την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Golden Hall!

Το Golden Hall, δίνει την ευκαιρία με το νέο καινοτόμο πρόγραμμα Utopia στον κόσμο, να γνωρίσει από κοντά ξεχωριστές προσωπικότητες και να μάθει διαφορετικές ιστορίες από επιλεγμένους lifestyle influencers! Το «Utopia @ Golden Hall»είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall στο Μαρούσι.

Επίσης, κάθε εβδομάδα μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ, συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation.

Αυτή την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 17.00, ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον σχεδιαστή και κριτή του My Style Rocks, Στέλιο Κουδουνάρη. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο, που έχει κάνει γνωστή την περσόνα του στο ευρύ κοινό ως κριτής στο πολύ πετυχημένο show μόδας “My Style Rocks”. Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους designers της εγχώριας βιομηχανίας με τις συλλογές του να εντυπωσιάζουν και τις celebrities να συρρέουν για να φορέσουν μία από τις καινοτόμες δημιουργίες του.

Ο άνθρωπος που γνωρίζει τι θα πει στιλ θα είναι καλεσμένος του Δημήτρη Αργυρόπουλου στη θεματική New Nomads στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για την ελληνική μόδα και το στιλ, τις celebrities που έχουν φορέσει τα ρούχα του και φυσικά την τηλεοπτική του εμπειρία και όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες του My Style Rocks. Μην χάσετε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε από κοντά!

 

 

Share