Πέφτουν «βροχή» οι υποψηφιότητες στο Μαρούσι ενόψει εκλογών

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη πολιτική κινητικότητα όσον αφορά τις επερχόμενες τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019 στο Μαρούσι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για νέες υποψηφιότητες.

Με δεδομένη την αποχώρηση του επί τρεις θητείες δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου, του οποίου την αποκλειστική συνέντευξη για το Μαρούσι μπορείτε να διαβάσετε εδώ, πολλές πολιτικές φυσιογνωμίες από το χώρο της κεντροδεξιάς σπεύδουν να θέσουν τη δική τους υποψηφιότητα.

Ειδικότερα, μετά την κατά πολλούς «επίσημη» υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου από το χώρο της κεντροδεξιάς, πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου από την παράταξη της πλειοψηφίας «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» (του σύντομα απερχόμενου δημάρχου Γιώργου Πατούλη), έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους που δεν πήραν το «χρίσμα» από τη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό έχει προκαλέσει τη διάθεση κάποιων εξ αυτών να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν τη θεσμική θέση του δημάρχου, όπως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Στέφανος Τσιπουράκης.

Ο Παναγιώτης Βραχνός, ιατρός, ανακοίνωσε σύμφωνα με πληροφορίες ότι θα κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ενώ το ίδιο ανακοίνωσε και ο επίσης ιατρός-γαστρεντερολόγος, Στέφανος Τσιπουράκης.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Τσιπουράκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Μαρουσιώτισσες – Μαρουσιώτες,

Με πλήρη γνώση των μεγάλων δυνατοτήτων της πόλης που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι, αλλά και των σύγχρονων αναγκών της, γνώση που αποκόμισα από την 12ετή συνεχή παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη δική σας εμπιστοσύνη και υποστήριξη, προτίθεμαι πλέον να την υπηρετήσω και από τη θέση του δημάρχου.

Το Μαρούσι μας, με την τρισχιλιετή ιστορική διαδρομή του, έχει κάθε δικαίωμα να πάρει τη θέση που του αξίζει και να γίνει μια υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή πόλη.

Είμαι βέβαιος ότι, με τη δική σας συμπαράταξη, το όραμα και ο σχεδιασμός που, από κοινού με τους συνεργάτες μου, έχουμε εκπονήσει θα υλοποιηθούν στην 4ετία που ξανοίγεται εμπρός μας.

Φιλικά

Στέφανος Τσιπουράκης

Ιατρός Γαστρεντερολόγος

Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

Το επόμενο διάστημα το πολιτικό τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει, καθώς λογικά θα υπάρξει συσπείρωση γύρω από συγκεκριμένα πρόσωπα όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές του 2019.

 

Share