To Golden Hall “μεγαλώνει” και προσφέρει 500 νέες θέσεις εργασίας

Πριν το τέλος του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί η επένδυση, ύψους 25 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η Lamda Development για την επέκταση της χωρητικότητας του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του capital.gr.

Η Lamda Domi, θυγατρική του ομίλου, συνεχίζει τις εργασίες για την ανάπτυξη της δυτικής πτέρυγας του κτηρίου του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης εντός του οποίου λειτουργεί το GoldenHall, με στόχο την ολοκλήρωση της επένδυσης πριν το τέλος της χρονιάς, με ορίζοντα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 25 εκατ., ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει η επένδυση αυτή να συμπληρώσει και να ενισχύσει το υφιστάμενο εμπορικό κέντρο Golden Hall συνολικά με 11.500 τ.μ. επιπλέον ενοικιάσιμων χώρων (GLA). Το συνολικό ύψος της επένδυσης, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, θα ανέλθει στα 25 εκατ. ευρώ και προβλέπεται να δημιουργήσει περισσότερες από 500 νέες θέσεις εργασίας.

Οι εργασίες για την επέκταση του εμπορικού κέντρου είχαν ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2018, έπειτα από μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής άδειας. Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, η επέκταση της δυτικής πτέρυγας του κτηρίου του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης θα στοχεύσει ιδιαίτερα τον τομέα της οικογενειακής ψυχαγωγίας.

Ο σχεδιασμός προβλέπει χώρους εμπορικών καταστημάτων, εστίασης καθώς και χώρων παιδικής αναψυχής και γυμναστηρίου. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί και τo “Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας”, συνολικής έκτασης περίπου 3.250 τ.μ.. Επίσης προβλέπεται η δημιουργία νέων υπόγειων χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων 200 θέσεων.

Πηγή: Ν. Χρυσικόπουλος, capital.gr

Share