To μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου προς τους εξεταζόμενους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Τις ευχές του για ψυχική δύναμη και πραγμάτωση των επιθυμιών τους, στέλνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου προς τους Μαρουσιώτες εξεταζόμενους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα ο κ. Θ. Αμπατζόγλου απευθυνόμενος στους Μαρουσιώτες μαθητές αναφέρει: 

«Αγαπητοί Μαρουσιώτες μαθητές,

Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και πραγμάτωση των επιθυμιών σας στο πρώτο σημαντικό βήμα για την ενήλικη ζωή σας που δεν σημαίνει μόνο εισαγωγή σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα αλλά και απόκτηση εμπειρίας στην κοινωνία της αξιολόγησης και της επιβράβευσης των προσπαθειών.

Η δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων στην οποία υποβάλλεστε έρχεται σε συνέχεια μίας δύσκολης δεύτερης σχολικής χρονιάς λόγω της πανδημικής συγκυρίας. Ενδεχομένως η κοινωνική απομόνωση και η τηλεδιδασκαλία να σας έφερε αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες συνθήκες όπως και το σύνολο της κοινωνίας μας, ωστόσο εσείς τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτή τη στιγμή με το κατάλληλο σθένος και ηρεμία και να γνωρίζετε πως αυτή η στιγμή είναι σημαντική αλλά όχι η μοναδική σας ευκαιρία. 

Σας προτρέπω λοιπόν, να αντιμετωπίσετε τις εξετάσεις με αισιοδοξία και χαμόγελο και να είστε σίγουροι πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες, αντίθετα θα είναι μία σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον.

Οι Επιτροπές Παιδείας του Δήμου μας παραμένουν καθημερινά στο πλευρό σας καθ΄όλη τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων και σε συνεργασία με τους Δντές των Σχολείων σας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ενέργειά σας για την κατάκτηση των στόχων σας.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους τους Μαρουσιώτες μαθητές μας».  

Share