Την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της WKU κατέκτησε ο Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΑΣ από το Μαρούσι!

Σπουδαία διάκριση για τον αθλητικό σύλλογο Τιτάνα στο Μαρούσι, καθώς κατέκτησε την Τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της WKU στην κατηγορία των 60 kg kick light, που διοργανώθηκε στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ την περασμένη εβδομάδα.

Το maroussinews επικοινώνησε με τον Χάρη Τζίμα, προπονητή του 14χρονου διακριθέντα Κριστιάν Σκομπιοάλα για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

«Είναι μια σπουδαία επιτυχία για τον Κριστιάν, σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το WKU World Championships 2018. Πραγματικά το άξιζε. Είναι ένας νεαρός 14 χρονών, απόλυτα συνεπής και αφοσιωμένος στις προπονήσεις του. Δουλεύει σκληρά, βάζει στόχους και τους κατακτά. Είναι παράδειγμα προς μίμηση και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία του».

Ο Κριστιάν Σκομπιοάλα με τον προπονητή του Χάρη Τζίμα

Ο «Τιτάνας» είναι ένας αθλητικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 2011 στο Μαρούσι, πραγματικά αφοσιωμένος στον αθλητισμό και τη δια βίου άσκηση ως τρόπο ζωής και έκφρασης. Σκοπός του η ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας.

Στον Τιτάνα θα βρεις πληθώρα επιλογών για να αθληθείς αλλά ακόμα και να αγωνιστείς.

Γενική Γυμναστική (ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, χορογραφία), Kickboxing, Πυγμαχία, Aikido, Krav Maga, Cross Training, TRX, Zumba, Personal Training και Fitness για ενήλικες σε περιμένουν να τα γνωρίσεις με την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητών-γυμναστών. Υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες από 3,5 ετών και άνω.

Πληροφορίες

Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΑΣ

Παπαφλέσσα 26 & Βορείου Ηπείρου, Μαρούσι

Τηλ: 693 730 8632

 

Share