SIS Insurance: η φροντίδα του πελάτη στο επίκεντρο όλων των προσπαθειών

Αυτό που όλοι ψάχνουμε από μια ασφαλιστική εταιρεία είναι να συνάψουμε μια διαχρονική συνεργασία που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στη σιγουριά ότι ο ασφαλιστής μας, θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για εμάς, ώστε να είμαστε ήσυχοι ότι θα έχουμε ό,τι χρειαστούμε αν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Αυτό ακριβώς που παρέχει η SIS Insurance.

Με ασφαλιστικούς συμβούλους που έχουν πάνω από 50 χρόνια εμπειρία, με συνεργασία με τις περισσότερες εταιρείες ασφάλισης, τόσο ελληνικές όσο και πολυεθνικές, με προνομιακά συμβόλαια και προσιτές τιμές, η SIS Insurance προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ασφαλιστικών υπηρεσιών, δίνοντας  το μέγιστο της προσοχής σε κάθε πελάτη ξεχωριστά με σκοπό την καλύτερη σχέση ανάγκης – παροχής – τιμής.

Η δραστηριοποίησή της επικεντρώνεται στο χώρο ασφάλισης Ζωής & Υγείας, Περιουσίας (ακινήτων, σκαφών και οχημάτων), Προσωπικών Ατυχημάτων, Ταξιδίου, Τουρισμού, Ναυτιλίας, Αστικής Ευθύνης, Νομικής Προστασίας κλπ. τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

Η πληθώρα των ασφαλιστικών προτάσεων θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε αυτή ακριβώς που σας ταιριάζει και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Η SIS (Special Insurance Solutions) Insurance μας θυμίζει ότι όλοι μας είμαστε το αποτέλεσμα των αποφάσεών μας.

To maroussi-news μίλησε με τον ασφαλιστικό σύμβουλο της SIS Insurance, τον κύριο Νικόλαο Αθανασάκη, ο οποίος διαθέτει πάνω από 26 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και ασχολείται κυρίως με την ασφάλιση Επιχειρήσεων, Ξενοδοχειακών Μονάδων, την Αστική Ευθύνη, τη Ναυτιλία και τις Παροχές Ζωής & Υγείας (ιδιωτών & επαγγελματιών).

Όπως μας περιέγραψε κατατοπιστικά tη βασική αρχή του, η φροντίδα στην ανάγκη του πελάτη είναι η προστιθέμενη αξία κάθε προσπάθειας που καταβάλλει αυτός και οι συνεργάτες της Sis Insurance καθημερινά.

Νικόλαος Αθανασάκης

Ασφαλιστής

SIS Insurance

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΙΓΛΗΣ 17 – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6932293326

athanasakis@sisinsurance.gr