Sherlock your mind: η ιστορία της ζωής μας αλλιώς!

Η NLP Greece είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό κέντρο, το οποίο χρησιμοποιεί τη δύναμη της Νευρογλωσσολογίας, για να μας βοηθήσει να αλλάξουμε συμπεριφορές που μας βασανίζουν, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας με τα πρόσωπα γύρω μας, να ξεπεράσουμε φοβίες και να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας επιτυγχάνοντας αποτελεσματικά τους στόχους που θέτουμε. Τα αρχικά προκύπτουν από τις αγγλικές λέξεις Neuro Linguistic Programming (νευρογλωσσολογικός προγραμματισμός). Το NLP αποτελεί ένα σύνολο τεχνικών, που μας βοηθάνε να αποκτήσουμε καλύτερη πρόσβαση στο μυαλό μας, να καταλάβουμε βαθύτερα πώς σκέφτονται και λειτουργούν οι άλλοι και τελικά να εφαρμόσουμε τη μεθοδολογία στο επαγγελματικό, προσωπικό και κοινωνικό πεδίο. Σε αυτό το πλαίσιο, έρχεται σε λίγες μέρες (26-28 Ιουνίου) στο Μαρούσι το Sherlock Your Mind!

Το Sherlock Your Mind ή αλλιώς… «Σε λίγες ώρες, τα κάτω πάνω», όπως λέγεται το event, μας βοηθάει μέσα από τη μεθοδολογία του νευρογλωσσικού προγραμματισμού και της θεατροπαιδαγωγικής να αλλάξουμε την ιστορία της ζωής μας προς το καλύτερο. Σε κάθε ιστορία αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι το πώς την κατανοεί και την αφηγείται ο βασικός ήρωας. Μέσα από την ιδιοσυγκρασία του ιδιοφυούς ντετέκτιβ Sherlock μπορούμε να μάθουμε να παρατηρούμε τα βασικά στοιχεία της ζωής μας, ώστε να καταλάβουμε ότι συχνά η ιστορία που αφηγούμαστε δεν αντιπροσωπεύει εμάς αλλά μια λανθασμένη εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας. Το θέμα είναι να μάθουμε να περιγράφουμε και να βιώνουμε αυτό που είμαστε πραγματικά και αυτό που μπορούμε να πετύχουμε, ώστε να αφήσουμε όλα τα εμπόδια πίσω μας.

Μέσα στις 9 ώρες του σεμιναρίου, που δεν απαιτεί καμία πρότερη γνωστική ή ακαδημαϊκή προϋπόθεση, ο συμμετέχων θα κατακτήσει μια νέα επιστημονική μεθοδολογία με διαδραστικό τρόπο, θα ανακαλύψει καλύτερα τα θέλω του και θα φτάσει αρκετά βήματα πιο κοντά στην εκπλήρωση των προσδοκιών που έχει για τη ζωή του.

Πληροφορίες

NLP Greece

Φλέμινγκ 14, Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, 15123

210 6233450 και  217 7349464

http://www.nlpgreece.gr/

https://www.facebook.com/events/482592355524990/

26-28 Ιουνίου

18:00-21:00

 

Share