Που θα κάνουμε ρεβεγιόν σήμερα στο Μαρούσι;

31 Δεκεμβρίου και όλοι κανονίζουμε τα σχέδια μας για να αλλάξουμε το χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τι επιλογές μας προσφέρει το Μαρούσι για να διασκεδάσουμε και να υποδεχθούμε το 2019 με τον καλύτερο τρόπο;

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στην Τροχαλία!

 

Ο Ορέστης Γαργουλάκης στα πνευστά μαζί με τον Στέλιο Χρυσανθόπουλο στο βιολί, τον Αλέξανδρο Ορφανό με το Ιρλανδικό μπουζούκι και την τρομπέτα του και την Ηλιάνα Πασπαλά στα κρουστά και τα φωνητικά θα μας ταξιδέψουν σε παραδοσιακά ακούσματα απ’ όλη την Ελλαδα κι όχι μόνο.

Στην Τροχαλία, τα πάντα είναι ιδιαίτερα και χειροποίητα, από το φαγητό μέχρι και τη διακόσμηση. Ραντεβού τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 22.30 για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά με μουσική και κέφι!

Πολυχώρος Τροχαλία

Θησεώς 42, Μαρούσι

Τηλ: 213 0272617

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με Τango και Latin χορό στη Babel!

Στις 31 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε την Καινούργια Χρονιά στον Πυρήνα Τέχνης BABEL με ένα Τango-Latin πάρτυ, πολύ χορό, ποτό, εκλεκτές λιχουδιές και βέβαια την παραδοσιακή βασιλόπιτα!

Στα decks η Ludmila Krasteva.

Είσοδος: 15 ευρώ με μπίρα ή κρασί, εδέσματα και πολλές εκπλήξεις!

Πληροφορίες: 215 525 2982

Hosting: Alexis Sofianopoulos 6932 200768

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με εκλεκτές γεύσεις στην Pausa!

Tην Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου σας υποδεχόμαστε στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας με ένα εορταστικό μενού… όπως αρμόζει στη τελευταία νύχτα του χρόνου!

Εκλεκτές γεύσεις, llive μουσική με τους Matthaia X. & THE BAND, γιορτινή ατμόσφαιρα και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουμε όλοι τέλεια!

New Year Eve menu 2019:

Ποτήρι Veuve Du Vernet Brut Rose

Σούπα γλυκοπατάτας ,κρέμα taleggio

Agnolotti χειροποίητα γεμιστά με καβούρι & κολοκύθα σε σάλτσα γαρίδα , λεμόνι ,σχοινόπρασσο & τρίμμα αυγοτάραχο

Kale σαλάτα- baby ρόκα ,κατσικίσιο τυρί caprino σε κρούστα δημητριακών, χουρμάδες, ρόδι και βινεγκρετ παντζάρι-γκρειπφρουτ

Φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα από μανιτάρια Porcini, παλαιωμένο Porto πουρέ σελινόριζα αρωματισμένος με κρέμα λευκής τρούφας

ή

Πεσκανδρίτσα με σάλτσα καραβίδας & lemongrass σε πουρέ σπαράγγι

Σφαίρα σοκολάτας Satilia 55% valhrona ,ganache λευκης & γάλακτος σοκολάτας & coulis από φρούτα του δάσους

Βασιλόπιτα

Τιμή: 62€ ανά άτομο

Μουσικό Πρόγραμμα:

A’ μέρος: ατμοσφαρικό blues, post modern jazz, dream-indie pop και Ελληνικό διασκευασμένο swing & Christmas songs.

B’ μέρος: funk, rock and roll, disco και Ελληνικά διασκευασμένα σε latin, uptempo ρυθμούς, double time swing & rock ρυθμούς!

Για κρατήσεις: 210 6180533

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με Open Bar στο Big Spoon!

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα μία ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, μαζευόματε όλοι μαζί και γιορτάζουμε το νέο έτος, με αγαπημένες μουσικές απο τους Andreas Tsafaras & Nick Nikolakos μέχρι τις πρωινές ώρες! (Φήμες λένε οτι ο πρώτος ξέρει και απο Ελληνικά, ενώ ο δεύτερος δεν σε αφήνει να σταματήσεις τον χορό!)

Για το πρώτο μας λοιπόν μεγάλο πάρτυ για την νέα χρονια θα έχουμε open bar με 35ευρώ είσοδο, πολλές εκπλήξεις καθώς και μικρές λιχουδιές για να καταπολεμήσουμε την πρωινή λιγούρα!

Ο αριθμός των προσκλήσεων είναι περιορισμένος και θα διατίθεται στο χώρο του BIG SPOON για προπωληση. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2106011676.

Καλή χρονιά σε όλους!

 

Share