Recruitment Conference 2019: Συνέδριο για την τέχνη της πρόσληψης ταλέντων αύριο στο Μαρούσι

Η τέχνη της προσέλκυσης και πρόσληψης των ταλέντων είναι μία πολύπλοκη εξίσωση, γεμάτη από μεταβλητές και άγνωστους Χ. Αμοιβές και benefits, ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής, εταιρική κουλτούρα και αξίες, προσφερόμενη εμπειρία και άλλα. Όταν οι σημερινοί υποψήφιοι έχουν άπειρες επιλογές απασχόλησης, ποιοι παράγοντες έχουν μεγαλύτερη σημασία για την επιλογή τους;

Το κρίσιμο αυτό διακύβευμα έρχεται να αναλύσει το δεύτερο Recruitment Conference, που θα πραγματοποιηθεί στο Maroussi Plaza Centre την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου από τις 9.00 έως τις 17.00.

Το “Recruitment Conference: Hiring the right people“ είναι το μοναδικό συνέδριο που εστιάζει τόσο στην “τέχνη” όσο και στην “επιστήμη” της προσέλκυσης και απόκτησης ταλέντου με στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες του recruitment και του HR να αξιοποιήσουν τις αναδυόμενες πρακτικές του κλάδου, προσφέροντας αναλύσεις και πρακτικά παραδείγματα για τη βελτιστοποίηση των στρατηγικών προσέλκυσης και πρόσληψης ταλέντων.

Στο συνέδριο θα υπάρχουν ομιλίες από επιφανείς ανθρώπους του κλάδου, που θα εστιάσουν στη διαδικασία προσέλκυσης και απόκτησης ταλέντων, μέσα από συμβουλές και προσωπικές ιστορίες.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο http://www.recruitmentconference.gr/

 

Share