Το πέρασμα του «Ξενοφών» από το Μαρούσι (photos)

Οι δυνατοί άνεμοι στο λεκανοπέδιο Αττικής από την Τετάρτη, δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους κατοίκους, κάτι που επιβεβαιώνει και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου, η Υπηρεσία Πρασίνου και τα Εξωτερικά Συνεργεία του Δήμου.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κακοκαιρία οι υπηρεσίες του Δήμου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έκτακτα συμβάντα που προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Αμαρουσίου, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου χρειάστηκε να επέμβει άμεσα σε περισσότερα από 100 σημεία, όπου χρειάστηκε να προχωρήσει σε απεγκλωβισμούς αυτοκινήτων και άνοιγμα αρκετών δρόμων λόγω των σπασμένων δένδρων σε όλο το Μαρούσι.

Όλες οι ενέργειες βρισκόταν υπό την επίβλεψη του δημάρχου Γιώργου Πατούλη και του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Βασίλη Κόκκαλη.

Το έμψυχο δυναμικό της Πολιτικής Προστασίας, της Υπηρεσίας Πρασίνου και των Εξωτερικών Συνεργείων βρίσκεται σε διαρκή επιφυλακή μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 για να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που θα προκύψει από την κακοκαιρία.

Share