PASSIEXPO 2018: 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Παθητικά Κτίρια στη Γερμανική Σχολή Αθηνών

Με τη συμμετοχή των μελών του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου από όλη την Ελλάδα διεξάγεται στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Αθηνών το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Παθητικά Κτίρια και η PASSIEXPO2018.

Έλληνες και ξένοι καταξιωμένοι επιστήμονες παρουσιάζουν στοχευμένα παραδείγματα και στοιχεία αποτελεσμάτων γύρω από το Παθητικό Κτίριο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν μετρήσεις από τα πρώτα πιστοποιημένα παθητικά κτίρια στο Βόλο και την Αθήνα, ενώ θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά στα νέα πιστοποιημένα παθητικά κτίρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Σε στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των κλάδων του κτιριακού τομέα θα συζητηθούν οι προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου με άξονα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διεξαχθεί εξειδικευμένο σεμινάριο για την αεροστεγανότητα των κτιρίων και τον έλεγχο αυτής. Οι συμμετέχοντες θα ζουν ζωντανά πως τοποθετούμε αεροστεγανά ένα κούφωμα , πως εξασφαλίζουμε στεγανά συστήματα σωληνώσεων, πως κάνουμε ένα τέστ υποπίεσης κτιρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο: http://www.eipak.org/passiexpo2018/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF

 

 

Share