Παιχνίδι και αποκριάτικο ξεφάντωμα στα «Αηδονάκια» στο Μαρούσι!

Το αγαπημένο Luna Park Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχεται τις Απόκριες με την πιο πρωτότυπη FIESTA της πόλης. Τα Σαββατοκύριακα 2-3 και 9-10 Μαρτίου καθώς και την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου, μεταμφιεστείτε και διασκεδάστε στους ξέφρενους ρυθμούς της Μεξικάνικης Φιέστας.

Η δημιουργική ομάδα του «Λούνα Πάρκ Τα Αηδονάκια» έβαλε για μια ακόμη φορά τα δυνατά της και ετοίμασε το απόλυτο Carnival Event, που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους!

O χώρος στολίστηκε με παραδοσιακό διάκοσμο Μεξικάνικης Fiesta και οι διασκεδαστικές δράσεις περιλαμβάνουν πολύ χορό, τραγούδι και αποκριάτικα πάρτι! Τα interactive εργαστήρια περιλαμβάνουν DIY κατασκευή αποκριάτικης μάσκας και Mexican Face Painting. Ακόμη, εκτός από τους διαγωνισμούς στολής και χορού, τις εντυπώσεις και το γέλιο θα κλέψει το παραδοσιακό Μεξικάνικο παιχνίδι «πινιάτα»!

Συγκεκριμένα η FIESTA στα Αηδονάκια περιλαμβάνει:

Παραδοσιακό διάκοσμο Μεξικάνικης Fiestas

Πολύ χορό, τραγούδι και αποκριάτικα πάρτι

Κατασκευή αποκριάτικης μάσκας

Διαγωνισμούς στολής και χορού

Παραδοσιακό παιχνίδι «πινιάτα»

Face painting

Και όλα τα παραπάνω, συνδυασμένα με 20 παιχνίδια κλασικού Λούνα Παρκ για όλες τις ηλικίες!

Luna Park «Τα Αηδονάκια»

Tο Luna Park «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από το 1981. Με συνεχή παρουσία, άρτια οργάνωση και δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση γύρω από το όνομα «Τα Αηδονάκια». Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι από κρατικούς και διεθνείς φορείς (ΕΒΕΤΑΜ και TUV), είναι οι εγγυήσεις ότι τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Πληροφορίες

Τηλ: 210 6196948

Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-22:00

Σάββατο-Κυριακή 10:00-23:00

www.aidonakia.gr

 

Share