Μπάσκετ: Ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων του Αμαρουσίου για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου

Το Μαρούσι δίνει το κρισιμότερο αγώνα του μέχρι τον επόμενο, για τη δύσκολη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορίας της Α2 και το κλειστό του Αγίου Θωμά αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, το Μαρούσι υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας το Σάββατο 13 Απριλίου στις 17.00, με τη νίκη να είναι επιτακιτκή για να συνεχίσει να ελπίζει σε πλεονέκτημα έδρας στα play-out.

Παραδοσιακά, η δύναμη της έδρας του Αμαρουσίου είναι το παθιασμένο κοινό του, που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό του Αγίου Θωμά για να στηρίξει τη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή το Μαρούσι βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 9-15, έξι στροφές πριν το φινάλε της περιόδου.

Στα play out για την παραμονή, θα πάρουν μέρος οι ομάδες που τερμάτισαν από την 11η μέχρι την 14η θέση (όσοι τερματίσουν στις θέσεις 15 και 16 υποβιβάζονται αυτόματα στη Β’ Εθνική).

Θα διασταυρωθούν ο 11ος με τον 14ο και ο 12ος με τον 13ο με πλεονέκτημα έδρας της ομάδας που τερμάτισε υψηλότερα στην κανονική περίοδο και φυσικά “κουβαλάνε” τα προηγούμενα αποτελέσματα τους. Σε αυτή τη σειρά δεν υπάρχει “τελικός”, καθώς οι ομάδες που θα φτάσουν τις 3 νίκες αυτόματα θα έχουν κερδίσει την παραμονή τους στην Α2, ενώ οι άλλες δύο θα πάρουν τον δρόμο του υποβιβασμού…

Η βαθμολογία της Α2

Share