Κινηματογραφική ληστεία στο Μαρούσι με μεταμφιεσμένους αστυνομικούς, όπλα και οδοφράγματα

Μια ληστεία βγαλμένη από σενάριο χολιγουντιανής ταινίας έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στο Μαρούσι, σε κεντρικό σήμείο πίσω από τα κεντρικά του ΟΤΕ, στο «δαχτυλίδι» της Κηφισίας.

Τρεις δράστες με την απειλή όπλου λήστεψαν 45χρονο υπάλληλο ναυτιλιακής εταιρείας, ενώ βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στην οδό Διονύσου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και του απέσπασαν 30.000 δολάρια και 20.000 ευρώ.

Οι δράστες έδρασαν με επαγγελματισμό, ενώ φαίνεται πως γνώριζαν στοιχεία και λεπτομέρειες για τις κινήσεις του υπαλλήλου της ναυτιλιακής εταιρείας και το ποσό που κουβαλούσε μαζί του. Ο ένας μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν μεταμφιεσμένος με στολή αστυνομικού.

Οι δύο δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον υπάλληλο της εταιρίας, ο οποίος μόλις βγήκε και επιβιβάστηκε στο όχημα του, τον παρακολούθησαν και με τη βοήθεια τρίτου συνεργού τον ακινητοποιούν στην οδό Διονύσου 129 πίσω από τον ΟΤΕ έχοντας στήσει οδόφραγμα με δυο μεταλλικούς κάδους σκουπιδιών. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ήταν έτοιμοι να πυροβολήσουν και έναν ντελιβερά που ήταν παρών αν έμπαινε εμπόδιο στα σχέδια τους.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Έθνος

Share