Ο καιρός στο Μαρούσι το Σαββατοκύριακο

Η κακοκαιρία Ωκεανίς μας έχει τρομάξει όλους και μέχρι χθες το βράδυ κανείς δεν γνώριζε με ακρίβεια με πόση σφοδρότητα θα έκανε την εμφάνισή της. Τελικά, δεν θα πλήξει την Αθήνα τόσο έντονα όσο οι μετεωρολόγοι νόμιζαν αρχικά. Διαβάστε παρακάτω για το πώς θα επηρεαστεί ο καιρός στο Μαρούσι από το πέρασμά της.

Σήμερα, Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, ο καιρός θα παραμείνει ανοιξιάτικος με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι και ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο καιρός θα αρχίσει σταδιακά να χαλάει από τα ξημερώματα του Σαββάτου, 23 Φεβρουαρίου. Το κρύο θα είναι αρκετά αισθητό λόγω της απότομης πτώσης της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Βροχές θα σημειωθούν από το πρωί και μετά.

Την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, θα βρισκόμαστε στην καρδιά της κακοκαιρίας με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 5 βαθμούς και να σημειώνονται καταιγίδες όλη την ημέρα. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί (6 Μποφόρ), ενώ ενδέχεται τις βραδινές ώρες να δούμε χιονόνερο στο Μαρούσι!

Η κακοκαιρία αναμένεται να υποχωρήσει από το βράδυ της Δευτέρας.

Share