Just4U, Super σχολικά, Super προσφορές, Super τιμές!

Πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, η Just4U έρχεται να απαλλάξει τους γονείς από το άγχος του «τι και πόσα θα χρειαστούμε πάλι φέτος;».

Σκεπτόμενοι ότι το budget δεν είναι απεριόριστο η Just4U προσφέρει επώνυμα προϊόντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Φέτος λοιπόν, θα βρείτε SUPER σχολικά, SUPER προσφορές σε SUPER τιμές! Το καλύτερο από όλα όμως είναι ο SUPER διαγωνισμός «Σας Χαρίζουμε τα Σχολικά», ο οποίος τρέχει φέτος το Σεπτέμβριο. Όλες οι αποδείξεις που θα κοπούν από 01-09 έως 30-09 θα μπουν σε κλήρωση και δύο τυχεροί θα πάρουν επιστροφή το ποσό της απόδειξης σε μετρητά! Οι τυχερές αποδείξεις θα αναρτηθούν στην σελίδα της Just4U στο Facebook την 1η Οκτωβρίου.

Σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, γεωμετρικά όργανα, φάκελοι, ντοσιέ, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής και όλα τα υπόλοιπα είδη που θα ζητηθούν από τις λίστες των σχολείων είτε για τα βασικά μαθήματα είτε για αυτά των ειδικοτήτων.

Στη Just4U καλύπτονται οι ανάγκες όλων των τάξεων και όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Τέλος, σαν προσφορά της Just4U στους πελάτες της, που θα αγοράσουν την σχολική τους τσάντα, ο Στέφανος θα είναι μαζί μας, την Παρασκευή 14/09 όλη την ημέρα, για να  «ζωγραφίσει» τις τσάντες με όποια εικόνα, σχέδιο του δώσετε, ώστε να είναι μοναδικές!

Το ωράριο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, την περίοδο 01/09 έως και 31/10 διευρύνεται και γίνεται, καθημερινές 08.00 έως 21.00 & Σάββατα 08.00 έως 18.00

 

Just4U, Αξίζει να το ψάξετε!

Γούναρη 84
15124 Μαρούσι
Τηλ.: 210 6141923

https://www.facebook.com/Just4Ucreative/

 

Share