Healthy Life Festival: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥΖΗΝ έρχεται ξανά στο Μαρούσι!

Το HEALTHY LIFE FESTIVAL είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥΖΗΝ που διοργανώνεται στη χώρα μας. Η πολύ μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης καθιέρωσε το Healthy Life Festival σαν τον κύριο χώρο έκφρασης όλων των τάσεων, εφαρμογών, μεθόδων, προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την Υγεία και την Ευζωϊα.

Φέτος το Healthy Life Festival πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι από τις 12 μέχρι τις 14 Απριλίου, παράλληλα με την έκθεση Greek Travel Show .

Η άρτια διοργάνωση, η μεγάλη συμμετοχή εκθετών σε όλους τους τομείς του Healthy Life Festival, οι πολύπλευρες παράλληλες εκδηλώσεις καθώς και οι βιωματικές εμπειρίες, η συμμετοχή και η αγάπη του κοινού είναι τα στοιχεία , που συντέλεσαν στην καθιέρωση της μεγάλης αυτής διοργάνωσης , ως «εμπειρίας» ζωής.

Αποτέλεσμα είναι η συνεύρεση ατόμων, επαγγελματιών και επισκεπτών, με κοινά ενδιαφέροντα πάνω στους τομείς της Ολιστικής και Θεραπευτικής Ιατρικής, της Φυσικής Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων, της Άσκησης, της Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης, του Εναλλακτικού (και όχι μόνο) Τουρισμού, της εκπαίδευσης, των Εκδόσεων και της Τέχνης.

The Vegan Corner

Μέσα στo πλαίσιο του Healthy Life Festival σε συνεργασία με τους Vegan Times δημιουργήθηκε το VEGAN CORNER, μια όμορφη και ζεστή γωνιά που αναδεικνύει τον vegan τρόπο ζωής.

Η καινοτομία αυτή γίνεται για να ενθαρρυνθεί μια επιλογή ζωής που προάγει την ανθρώπινη υγεία, βρίσκεται σε αρμονία με τους άλλους ανθρώπους και τον πλανήτη, και στη βάση του αναγνωρίζει στα μη ανθρώπινα ζώα το δικαίωμά τους στη ζωή.

Στο Vegan Corner θα βρείτε επιλεγμένες επιχειρήσεις με προϊόντα και υπηρεσίες που δείχνουν ότι η μετάβαση σε αυτόν τον ιδανικό τρόπο ζωής είναι όχι μόνο επιθυμητή, αλλά και απλή και εφικτή.

To Vegan Corner πλαισιώνεται με μια σειρά ομιλιών σχετικά με την περιβαλλοντικό αποτύπωμα του πληθυσμού και την φιλοσοφική και νομική διάσταση του θέματος, καθώς και εργαστηρίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Το Healthy Life Festival σε αριθμούς:

8.000 τμ και 350 εκθέτες είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες επιτυχίας του φεστιβάλ. 25.000 επισκέπτες πρόκειται να κατακλύσουν τον εκθεσιακό χώρο της Helexpo για 3 ημέρες έχοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με το ΕΥ ΖΗΝ και τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Στο Healthy Life Festival – Greek Travel Show οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν προϊόντα και υπηρεσίες στους εξής τομείς:

Healing ( Ολιστικές Θεραπείες, Σενινάρια, Επιμόρφωση)
Body ( Συμπληρώματα διατροφής, Βιολογικά προϊόντα, Φυσικά καλλυντικά, Βότανα και Αιθέρια Έλαια)
Well Being ( Ιαματικός και Εναλλακτικός Τουρισμός- και όχι μόνο, Γυμναστική, Yoga, Pilates, Πολιτισμός, Τέχνη)
Mind ( Εκδόσεις, Βιβλία, Εκπαιδευτικοί οργανισμοί, E-learning)
Society (Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμοι, Δημόσιοι φορείς, Επιμελητήρια)
Eco & Art Bazaar ( Οικολογικά προϊόντα, Χειροποίητες κατασκευές, Κοσμήματα, Ρούχα)

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης:

www.healthylifefestival.gr

Share