Heads to Tails: Η περιποίηση των σκύλων μας στα χέρια των ειδικών

Στον φιλόξενο χώρο του Grooming και Pet Shop «Ηeads to Τails» στο Μαρούσι θα συναντήσετε την Βίκυ Πλεξίδα, την 28χρονη ιδιοκτήτρια που θα αναλάβει τον καλλωπισμό των σκύλων σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τον πιστό σας φίλο στα έμπειρα χέρια της Βίκυς που γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι αυτού του είδους η περιποίηση αφού και η ίδια έχει τρία σκυλιά.

Ο καλλωπισμός των σκύλων γίνεται κατόπιν ραντεβού και διαρκεί περίπου μία με μιάμιση ώρα ανάλογα με το μέγεθος του σκύλου και τη ράτσα του. Σε περίπτωση που ο χρόνος σας πιέζει και αδυνατείτε να πάτε τον σκύλο σας εκεί, η Βίκυ μπορεί να έρθει στον χώρο σας να παραλάβει τον σκύλο και να τον επιστρέψει μετά την ολοκλήρωση του καλλωπισμού χωρίς καμία απολύτως παραπάνω χρέωση.  Ο καλλωπισμός περιλαμβάνει κούρεμα (σε όσους σκύλους είναι απαραίτητο), πλύσιμο, περιποίηση νυχιών και αυτιών σε προσιτή τιμή.

Στο κατάστημα επίσης υπάρχει και ειδική κάψουλα για την πρόληψη και την καταπολέμηση των δερματικών ασθενειών.

Το pet shop διαθέτει επίσης ολιστικές, οικολογικές τροφές, καλλυντικά περιποίησης για όλες τις ράτσες και καλής ποιότητας αξεσουάρ. Οτιδήποτε επιθυμείτε να ψωνίσετε μπορεί επίσης να σταλεί στο σπίτι σας εντελώς δωρεάν.

Το κατάστημα παραμένει ανοιχτό τις καθημερινές 9 με 9 και Σάββατο 9 με 8. 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2108068817, Email: info@headstotails.gr

Πεντέλης 32Α, Μαρουσι Αττικής, ΤΚ 151 26

https://www.facebook.com/headstotails.gr/

www.headstotails.gr