GroomAthens 2018: Διεθνής Διαγωνισμός Κομμωτικής Σκύλων στο Μαρούσι

Μια ιδιαίτερη και διαφορετική εκδήλωση θα φιλοξενήσει ο εκθεσιακός χώρος της Helexpo στο Μαρούσι το προσεχές Σαββατοκύριακο, καθώς διοργανώνεται το GroomAthens 2018.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με διεθνή απήχηση, που στόχο έχει την προώθηση της τέχνης στον καλλωπισμό του σκύλου και την παροχή ευρείας γνώσης και νέων τεχνικών στους groomers για την ανάδειξή τους σε ανώτερους επαγγελματίες.

Στην εκδήλωση “GroomAthens” έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, εκτός από τους διαγωνισμούς καλλωπισμού και περιποίησης, που περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα από αρχάριους έως πρωταθλητές, ένα πρόγραμμα πολλαπλών εκπαιδευτικών σεμιναρίων από κορυφαίους κριτές, groomers και εκτροφείς απ’ όλο τον κόσμο.

Έμπειροι και καταξιωμένοι groomers, παγκόσμιας φήμης, θα μοιραστούν μαζί σας τα μυστικά της επιτυχίας τους, τις διαφορετικές τεχνικές που ανακάλυψαν με την πάροδο των χρόνων, τις εμπειρίες και τα τρικ που χρησιμοποιούν ώστε να πετυχαίνουν πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα.

Από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα παρακολουθήσετε, θα αποκομίσετε πολλαπλά οφέλη επάνω στην καθημερινότητα σας στην εργασία σας, στον χειρισμό των εργαλείων σας και στη γνώση σας, που είναι πάντα απαραίτητα για όλους τους groomers και τους μαθητευόμενους που προσπαθούν να αυξήσουν την επαγγελματική τους ικανότητα.

Τα υπόλοιπα από κοντά, σε ένα πλούσιο εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο, στην “GroomAthens” στο Μαρούσι

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα https://groomathens.gr/.

 

 

 

Share