Ο Σύλλογος «Φίλοι Δάσους Συγγρού» γιορτάζει τα 15 χρόνια δράσης του

Ο Σύλλογος «Φίλοι Δάσους Συγγρού» γιορτάζει τα 15 χρόνια εθελοντικής προσφοράς και δράσης του και προσκαλεί τους πολίτες να παρευρεθούν στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στις 11 το πρωί στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν συμπολίτες μας για την προσφορά τους στο Δάσος Συγγρού, ενώ υποψήφιοι δήμαρχοι θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν το όραμα και τις θέσεις τους, πάνω σε θέματα περιβάλλοντος, πρασίνου και ειδικότερα στο παρόν και το μέλλον του Δάσους Συγγρού.

Ακόμα, θα γίνει αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της 15ετίας που προηγήθηκε και στη συνέχεια θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Λίγα λόγια για το Σύλλογο «Φίλοι Δάσους Συγγρού» 

Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού είναι ένας μη κερδοσκοπικός Σύλλογος αφιερωμένος στην προστασία, μέριμνα και ανάδειξη του Δάσους Συγγρού. Από την ίδρυση του το 2003 έως σήμερα, ο βασικός στόχος των Φίλων είναι να παραμείνει το δάσος ασφαλές και υγιές έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει και να χαίρονται όλοι οι φίλοι του τα πολύτιμα αγαθά του.

Το Δάσος Συγγρού, αυτό το πανέμορφο κόσμημα της αττικής γης, μας παρέχει τη δυνατότητα να βρούμε μέσα στη πόλη την ηρεμία ενός μοναδικού περιβάλλοντος, να κάνουμε τις οικογενειακές μας βόλτες, να χαρούμε μαζί με τους τετράποδους φίλους μας, να απολαύσουμε τη μοναδική του ατμόσφαιρα, να αναπνεύσουμε τον αέρα του, να περπατήσουμε στο χώμα του, να ξεκουράσουμε μέσα στο πράσινο τη ματιά μας. Απολαύσεις που δίνει απλόχερα η φύση, αλλά τόσο δύσκολες και σπάνιες να βρεθούν στο Αθηναϊκό αστικό περιβάλλον.

Share