Εβδομαδιαίο εργαστήριο Music Production στο Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής στο Μαρούσι

Από την 1η Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη από τις 19.00 έως τις 20.30, το Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής στο Μαρούσι διοργανώνει ένα εβδομαδιαίο εργαστήριο, πάνω στις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής και ηχογράφησης!

Το μουσικό εργαστήριο θα προετοιμάσει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις Music Production της Rockshool με τον Μιχάλη Μοσχούτη.

Αναλυτικά το μουσικό εργαστήριο περιλαμβάνει:

-τεχνικές ηχογράφησης

-χρήση επαγγελματικών προγραμμάτων – software (Ableton Live, Pro Tools)

-χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού – hardware

-εισαγωγή σε τεχνικές μίξης και remix

επεξεργασία ήχου (audio processing)

χρήση plugins

γνωριμία με διαφορετικά μουσικά είδη (Rock, Pop, R’n’B, Reggae, House, Jazz, Hip hop, Metal, Techno κ.α.)

-βασικές αρχές ακουστικής

Σημειώνεται πως για την συμμετοχή δεν είναι απαραίτητη η γνώση κάποιου μουσικού οργάνου.

 

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Μοσχούτη

Ο Μιχάλης Μοσχούτης είναι μουσικός, παραγωγός και επιμελητής των διεθνών φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, Tectonics Athens, Borderline Festival και INMUTE. Το 2014 ίδρυσε την δισκογραφική εταιρεία Holotype Editions, μέσω της οποίας έχει εκδώσει έργα σημαντικών sound artists, όπως Jacob Kirkegaard, Lawrence English, Werner Dafeldecker και Maya Dunietz. Παράλληλα δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης, πραγματοποιώντας δράσεις και εργαστήρια που αφορούν την μουσική τεχνολογία, την σχέση ήχου και εικόνας, τον αυτοσχεδιασμό και τις περιβαλλοντικές ηχογραφήσεις (field recording). Ως μουσικός γράφει μουσική για τον κινηματογράφο και εμφανίζεται τακτικά σε φεστιβάλ και συναυλίες στην Ευρώπη (Λονδίνο, Παρίσι, Ρέικιαβικ, Γενεύη, Ρώμη, Ρότερνταμ, Ζάγκρεμπ, Α Κορούνια, Χάβρη κ.α.).

 

Πληροφορίες

Κηφισίας 189, Μαρούσι

Τηλ: 2108022878& 2108055507

 

 

Share