Έκθεση ιστορικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στο Μαρούσι!

Η αξία του αυθεντικού αναβιώνει την Κυριακή 19 Μαΐου στο Μαρούσι, με την έκθεση Connecting 3 Continents Historic Cars and Motorcycles 2019!

Η αλήθεια είναι ότι ένα παλιό, ιστορικό αντικείμενο, αντανακλάται στη συνείδηση των ανθρώπων, ως υψηλής αξίας και εκτιμάται ως αυθεντικό.
Είναι επίσης γεγονός, πως ότι αντέχει στο χρόνο, ότι προσπερνά τη φθορά της αντικατάστασης, ότι κερδίζει τη μάχη με το νέο, την καθημερινή πάλη της ανανέωσης, μένει διαχρονικό, κρατώντας δανεικό κάτι από την αίγλη του παρελθόντος.

Τα αντικείμενα που μένουν χρόνο, που κρατούν την ομορφιά και την αξία τους ζωντανή στην αδυσώπητη μάχη με το παρελθόν, τιμούνται και εκτιμούνται δεόντως.
Η έκθεση Connecting 3 Continents Historic Cars and Motorcycles 2019, αναδεικνύει την αυθεντικότητα των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που μας γεμίζουν αναμνήσεις. Ως μέσο μεταφοράς, ως μέσο ανάμνησης σε αξέχαστα ταξίδια, ως μέσο αλλαγής προορισμού ή θαυμασμού, οι δύο ή οι τέσσερις τροχοί ήταν πάντα αντικείμενα πόθου για τον καθένα μας.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, η Connecting 3 Continents Historic Cars and Motorcycles 2019, διοργανώνεται από την Class’80 Cars Lovet, την Κυριακή 19 Μαΐου από τις 10:00 έως τις 14:30 στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου από την οδό Σωρού έως την Δελφών. Ελάτε να θαυμάσετε τα ιστορικά οχήματα αποό κοντά!

Share