Τον Μάρτιο ταξιδεύουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό μαζί με το Travel Scope!

Μπήκε η άνοιξη, η θερμοκρασία ανεβαίνει και έρχονται δυο τριήμερα ιδανικά για εξορμήσεις και αλλαγή παραστάσεων! Πρώτα έρχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 9-10-11 Μαρτίου και έπειτα της 25ηςΜαρτίου, καθώς η εθνική μας εορτή φέτος πέφτει Δευτέρα.

Για εκδρομή στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό, σε κάποιο νησί ή και σε βουνό, το Travel Scope έχει τις ανάλογες προτάσεις.

Απόκριες –  Καθαρά Δευτέρα

Περάστε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην όμορφη Σκύρο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων περιηγήσεις στη βόρεια πλευρά του νησιού, ξενάγηση στο Αρχαιολογικό και Ιστορικό Μουσείο του νησιού αλλά και πολλές αποκριάτικες εκδηλώσεις.  Οι «κουδουνάτοι», όπως κάθε χρόνο, θα πλημμυρίσουν την κεντρική πλατεία και τα  σοκάκια της Σκύρου και υπό τον ήχο των κουδουνιών θα ξεσηκώσουν ντόπιους και επισκέπτες.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: https://travelscope.gr/packets/apokries-sti-skyro

Αν προτιμάτε το εξωτερικό τότε δεν θα πρέπει να χάσετε μια εφταήμερη εκδρομή στην μαγευτική Ανδαλουσία. Το πρόγραμμα είναι πλούσιο σε περιηγήσεις και ξεναγήσεις. Θα επισκεφτείτε επίσης διάφορες πόλεις όπως Μάλαγα, Γρανάδα και Σεβίλλη.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

https://travelscope.gr/packets/andalucia

Τριήμερο 25ης Μαρτίου

Για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου υπάρχει ποικιλία επιλογών.

Εάν επιθυμείτε να μείνετε Ελλάδα τότε μια εκδρομή στην Λακωνική Μάνη μοιάζει ιδανική! Μυστράς, Σπήλαιο Διρού, Αρεόπολη, Γερολιμένας, Γύθειο είναι μόνο μερικές από τις όμορφες περιοχές που θα επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια του τετραήμερου ταξιδιού σας.

Περισσότερες Πληροφορίες εδώ: https://travelscope.gr/packets/lakoniki-mani

Για το εξωτερικό μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα road trip στις Δαλματικές ακτές και στο όμορφο Άμστερνταμ.

Το ταξίδι στις Δαλματικές ακτές και στη Λίμνη Μπλέντ είναι 8 ημερών και περιλαμβάνει επισκέψεις στα ομορφότερα μέρη των ακτών όπως είναι το Ντουμπρόβνικ, το μεγάλο λιμάνι Σπλιτ, η περιοχή των λιμνών Πλιβίτσε, η πόλη του Ζάγκρεμπ αλλά και το Βελιγράδι!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://travelscope.gr/packets/panorama-dalmatikon-akton-lomni-mlpent

Το Άμστερνταμ αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ευρώπης. πενθήμερη εκδρομή περιλαμβάνει ξεναγήσεις μέσα στην πόλη, επισκέψεις στα γραφικά ψαροχώρια Μάρκεν και Βόλενταμ αλλά και στην έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων, στη Χάγη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

https://travelscope.gr/packets/amsterdam-marken-volendam

Share