Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου πήραν το πτυχίο τους!

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης και ενθουσιασμού, οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στην τρομπέτα και στο πιάνο ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις διπλωματικές και πτυχιακές εξετάσεις τους.

Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για τους σπουδαστές, που είδαν την προσπάθεια χρόνων και τις εκατοντάδες ώρες εξάσκησης να επιβραβεύονται, δίπλα στους καθηγητές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που τους χειροκρότησαν θερμά.

Συγκεκριμένα,

Απονεμήθηκαν ομόφωνα με βαθμό «άριστα»:

-Το πτυχίο Πιάνου, στον Νικόλαο Βασιούλα από την τάξη της Καθηγήτριας Έλενας Χριστοδούλου, και

– Το δίπλωμα Πιάνου και το «Πρώτο βραβείο», στον Γεώργιο Σγούρδα από την τάξη της Καθηγήτριας Χριστίνας Παντελή.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής αποτελούσαν, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής, μαέστρος  κ. Μίλτος Λογιάδης, ο Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος, η Καθηγήτρια Πιάνου κα Αγαθή Λεϊμονή, ο Συνθέτης και Διευθυντής του «Βυζαντίου Ωδείου Μεγάρων» Σπυρίδων Μπερδέλης και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη.

Απονεμήθηκε επίσης ομόφωνα με βαθμό «άριστα» το πτυχίο Τρομπέτας, στον Θεοδόσιο -Άγγελο Σμυρνιό από την τάξη του Καθηγητή Παντελή Πασχαλίδη, με κριτική επιτροπή τους εξαίρετους Καθηγητές κ.κ. Παύλο Τριανταφυλλίδη και Ιωάννη Φωτάκη, το Συνθέτη και Διευθυντή του «Βυζαντίου Ωδείου Μεγάρων» Σπυρίδωνα Μπερδελή και της εκπροσώπου του Υπουργείου Πολιτισμού Μαργαρίτας Αλεξομανωλάκη.

Η Πρόεδρος των Επιτροπών, Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου κα Φωτεινή Κοσκόρου ανακοίνωσε στους παριστάμενους τη βαθμολογία των διαγωνιζομένων και ακολούθως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας απένειμαν τα πτυχία και το δίπλωμα στους σπουδαστές.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ υπογράμμισε το σπουδαίο έργο πολιτισμού που έχει επιτευχθεί στο Δημοτικό Ωδείο και έθεσε ως στόχο να ανέβει ψηλότερα ο πήχης στα μουσικά δρώμενα του Ωδείου της πόλης μας.

 

 

Share