Εκλογές για την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» την Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», μετά την εκλογοαπολογιστική τακτική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης την περασμένη εβδομάδα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, θα διεξάγει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 18:00 στα γραφεία της Ένωσης (Σπ. Λούη 17, πλ. Ηρώων, Μαρούσι), ενώ εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές.

Σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Ένωσης, οι υποψήφιοι για το αξίωμα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής πρέπει να υποβάλλουν έγγραφες αιτήσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς».

Η εκλογοαπολογιστική τακτική γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τις εργασίες της την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ένωσης με μοναδικό θέμα την παρουσίαση των υποψηφίων και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες.

 

 

Share