Digital Business Transformation Conference στις 25 Απριλίου στο Μαρούσι

Την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Μαρούσι Plaza το Digital Business Transformation Conference από τη Net Week και τη Boussias Communications.

Το συνέδριο διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά με διευρυμένη θεματολογία και κορυφαίους, διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές, όπως ο Vice President of Consulting και Global Lead for Marketing & Strategy Innovation στην Forrester Consulting Qaalfa Dibeehi, ο καθηγητής και διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (ELTRUN) Γεώργιος Δουκίδης και ο επικεφαλής Retail, Digital & Technology at CrediCom Consumer Finance Bank Σωτήρης Συρμακέζης, μεταξύ πολλών άλλων ομιλητών από όλον τον κόσμο.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τα βασικότερα θέματα του ψηφιακού μετασχηματισμού για τις επιχειρήσεις αλλά και συνολικά την ελληνική οικονομία. Στο συνέδριο θα παρακολουθήσετε τις τεχνολογικές τάσεις που διαμορφώνουν τα επιχειρηματικά μοντέλα και θα ενημερωθείτε για το πώς οι νέες τεχνολογίες, όπως το design thinking, το quantum computing και η τεχνητή νοημοσύνη στο neuromarketing, επηρεάζουν καθοριστικά το επιχειρείν.

Το συνέδριο απευθύνεται σε managers, διευθυντές, CEOs, IT directors, στελέχη ψηφιακού marketing, επικεφαλής ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας αλλά και γενικά σε όποιον ενδιαφέρεται για καινοτόμες ομιλίες πάνω στα θέματα της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

Πληροφορίες

Τετάρτη, 25 Απριλίου

09:00-19:00

Μαρούσι Plaza

Φραγκοκκλησιάς 3α και Γρανικού, Μαρούσι

210 6179429 & 210 6196351

www.digitaltransformation.gr