Περνάμε τα Σαββατοκύριακα μας δημιουργικά και διασκεδαστικά με τη «knowledge»!

Ο Σύλλογος Τεχνών κ Επιστημών “knowledge” μας δίνει ακόμα μερικούς λόγους να ανυπομονούμε για κάθε Σαββατοκύριακο.

Τα νέα δημιουργικά σεμινάρια και εργαστήρια που προσφέρει η “knowledge”, θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα μας και θα μας ανοίξουν την πόρτα σε νέους κόσμους.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, καλωσορίζουμε τον Φλεβάρη με δημιουργικό…αλλά και χορευτικό χαρακτήρα! Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου από τις 12.00 έως τις 15.00, θα πραγματοποιηθεί workshop μεταποίησης ξύλινων επίπλων με mixed media τεχνικές!

Το μόνο που θα χρειαστείτε να φέρετε είναι ένα μικροεπιπλάκι, που δε σας “γεμίζει πια το μάτι”… Αλλά ακόμα και αν δεν έχετε κάτι που να μεταφέρεται εύκολα, θα σας δοθούν ξύλινες επιφάνειες για πλήρη εκμάθηση. Το κόστος συμμετοχής είναι μόνο 20 ευρώ με όλα τα υλικά.

Για την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα έχει κάτι πιο διασκεδαστικό, καθώς θα μάθετε δυο λατρεμένους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς! Ο λόγος για το Χασάπικο και το Ζεϊμπέκικο. Δύο χοροί με εκατοντάδες παλαιότερα και σύγχρονα ακούσματα, που άλλοι δειλά και άλλοι πιο θαρραλέα λαχταράμε να χορέψουμε.

Ραντεβού στο σεμιναριακό κέντρο “knowledge” λοιπόν, με την εκπληκτική χορογράφο Λιάνα Μπρόκου να μας μαθαίνει πως να τους «περπατάμε» και να χορεύουμε! Το κόστος του σεμιναρίου είναι 20 ευρώ.

Πληροφορίες

knowledge

τηλ: 211 4073981

Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 40 (εμπορικό κέντρο “Αιθριο” – ισόγειο), Μαρούσι

Share