Η Cosmote προσφέρει 36 υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές

Η Cosmote παρουσιάζει το Πρόγραμμα Υποτροφιών Cosmote 2018, στο οποίο θα δοθούν 36 υποτροφίες συνολικού ύψους 545.000 ευρώ. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές πανεπιστημίων στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του http://www.Cosmote-scholarships.gr

Συγκεκριμένα το Πρόγραμμα Υποτροφιών Cosmote περιλαμβάνει 35 υποτροφίες ύψους 15.000€ η καθεμία για συγκεκριμένες σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» ύψους 20.000 ευρώ για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ. Επιπλέον οι υπότροφοι λαμβάνουν laptop και ένα πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών για σταθερή, κινητή τηλεφωνία, Internet και Cosmote TV.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών Cosmote ανήκει στις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ, που στόχο έχουν να συμβάλλουν σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Από την έναρξη του προγράμματος το 2002 μέχρι και σήμερα, έχουν δοθεί 622 υποτροφίες σε φοιτητές, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 5 εκατ. ευρώ.

 

Share