O ΑΣΕΔ γιορτάζει σήμερα τα 40 του χρόνια στο θέατρο του Δαΐς

Ο ΑΣΕΔ (Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων Δούκα) προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλητισμού σε μια ξεχωριστή εκδήλωση εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, σήμερα Δευτέρα 25/02 και ώρα 18:30 στο θέατρο του Δαΐς.

Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» πολλά χρόνια πίσω και να μάθουν ή να θυμηθούν ιστορίες, επιτυχίες, εικόνες και στιγμιότυπα από σημαντικές στιγμές 40 χρόνων…

Ο Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων Δούκα συστήθηκε στον Ελληνικό αθλητισμό πριν από 40 χρόνια, με «αιχμή του δόρατος» το άθλημα του χάντμπολ, προσθέτοντας στη συνέχεια ακόμη έξι αθλήματα που καλλιεργεί μέχρι και σήμερα σε υψηλό επίπεδο: Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο Σάλας, Στίβο, Καράτε, Μπάντμιντον και Γενική Γυμναστική!

Από τότε που ο αείμνηστος Ιωάννης Φ. Δούκας μαζί με τους συνεργάτες του έπαιρναν την απόφαση να ιδρύσουν «έναν αθλητικό σύλλογο που θα προάγει μια καλή και υγιεινή ζωή για τα παιδιά μας, μια ευχάριστη παρέα για τους γονείς και ένα πνεύμα συνεργασίας με κοινούς στόχους για όλους μας…», όπως δήλωνε χαρακτηριστικά ο ίδιος, μέχρι σήμερα, έχουν περάσει μεγάλες στιγμές με αθλητικές συγκινήσεις και διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτείας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ομοσπονδιών της χώρας και άλλων σημαντικών φορέων του πολιτισμού και αθλητισμού καθώς και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του ΑΣΕΔ.

Μεταξύ άλλων, χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κ.κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος (Πρόεδρος της ΕΟΚ), Όλγα Κεφαλογιάννη (τομεάρχης πολιτισμού και αθλητισμού της Ν.Δ.) και Γιώργος Καραμέρος (μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος για τον Δήμο Αμαρουσίου).

Στη συνέχεια θα βραβευτούν οι αθλητές και ομάδες που διακρίθηκαν την περσινή αγωνιστική περίοδο (2017-2018) με σημαντικότερες διακρίσεις την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος από την ανδρική ομάδα Futsal και την συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από την ανδρική ομάδα Χάντμπολ του ΑΣΕΔ (φιναλίστ)…

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, την ώρα που η ομάδα Γενικής Γυμναστικής του Συλλόγου θα παρουσιάζει μια εορταστική χορογραφία πάνω στην σκηνή του θεάτρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και η επετειακή φανέλα των 40 χρόνων ΑΣΕΔ!

 

 

Share