Αναστάτωση προκάλεσε χτες η φωτιά στο ΟΑΚΑ – Σε άλλα κολυμβητήρια πραγματοποιήθηκαν τελικά οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης

Αναστάτωση προκλήθηκε στο ΟΑΚΑ όπου διεξάγονταν οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Παμπαίδων και Παγκορασίδων μετά από μικρής έκτασης φωτιά που ξέσπασε χτες το πρωί σε μηχανοστάσιο που βρίσκεται έξω από το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η δεύτερη μέρα των Χειμερινών Αγώνων Κολύμβησης Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’, Β’, για τα σωματεία της νότιας Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λόγω βραχυκυκλώματος στον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω από το κλειστό κολυμβητήριο. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα οι οποίοι και έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά. Η φωτιά τελικά έως τις 11.30 είχε σβήσει εντελώς  ωστόσο εξαιτίας της άλλαξε το πρόγραμμα των αγώνων.

Παρά το γεγονός πως δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο ούτε οι αθλητές ούτε οι θεατές, ο κόσμος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το κλειστό κολυμβητήριο το οποίο είχε γεμίσει καπνούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος οι αγώνες στο ΟΑΚΑ μεταιώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε άλλα κολυμβητήρια της Αττικής όπως στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και σε αυτό της Νίκαιας.

Πηγή: protothema.gr

Share