6η εκπαιδευτική ημερίδα Digital4Pharma στο Μαρούσι

Η 6η εκπαιδευτική ημερίδα #Digital4Pharma διοργανώνεται από την GET2WORK την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στην OTEAcademy στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, PIF και Ε.Ε.Φα.Μ. και απευθύνεται σε οποιοδήποτε στέλεχος του ευρύτερου χώρου της υγείας αποδέχεται πως το μέλλον – όπως και το παρόν – στην επικοινωνία, ενημέρωση και εκπαίδευση των εταίρων της υγείας δεν είναι αυτό που ήταν!

«Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψουμε το μέλλον, είναι να το εφεύρουμε…» Αυτή είναι η κουλτούρα ανάπτυξης εκατοντάδων στελεχών του ευρύτερου χώρου της υγείας που την τελευταία πενταετία απαρτίζουν την κοινότητα των ημερίδων #Digital4Pharma και που μέσω της συνεχούς μάθησης ενισχύουν την επιχειρησιακή τους στρατηγική.

Με την ίδια νοοτροπία και επιπρόσθετη διάθεση εξέλιξης, καινοτομίας και ανάπτυξης συνεχίζουμε φέτος με την 6η εκπαιδευτική ημερίδα #Digital4Pharma με τίτλο “Future Accepted”, η οποία διοργανώνεται από την GET2WORK την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στην OTEAcademy, υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, PIF και Ε.Ε.Φα.Μ.

Ο φετινός εκπαιδευτικός φάκελος αναμένεται να είναι ο πλέον πλούσιος, ενδιαφέρων και συναρπαστικός όλων:

-Συζητούμε πραγματικές περιπτώσεις: augmented reality, medical events, social media, webinars
-Εμβαθύνουμε σε σύγχρονες πρακτικές: actionable insights, chatbots, interactive experiences, patient services, video marketing
-Παρουσιάζουμε αναδυόμενες τάσεις: artificial intelligence, experiential marketing, game experiences
-Tο μέλλον – όπως και το παρόν – στην επικοινωνία, ενημέρωση και εκπαίδευση των εταίρων της υγείας δεν είναι αυτό που ήταν! Πάρτε μέρος στην 6η ημερίδα #Digital4Pharma (Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, OTEAcademy) και ενίσχυστε την ψηφιακή σας ετοιμότητα.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 211 1069373, στείλτε email στο digital4pharma@get2work.eu ή πατήστε ΕΔΩ.

Για τα μέλη της Ε.Ε.Φα.Μ προσφέρεται ειδική έκπτωση επί της ατομικής συμμετοχής.

 

Share