Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν τον αγώνα του ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ OLYMPIANS RUN

Μία ημέρα απομένει μέχρι τον αγώνα των 2,5, 5 και 10 χλμ του ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ OLYMPIANS RUN International που διοργανώνεται για 6η χρονιά προς τιμή του Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως η παραλαβή των αριθμών γίνεται από σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου από το Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Αναλυτικά: 

Πρόγραμμα Διανομής Αριθμών

Σάββατο 13.4.2019
Αγώνες 5 και 10 χλμ. Ανδρών – Γυναικών, και Οικογενειακός 2,5 χλμ.: Παραλαβή αριθμών / START PACKS Σάββατο 13 Απριλίου από τις 3 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.(Δημαρχείο Αμαρουσίου).

Κυριακή πρωί
Συνέχεια Διανομής αριθμών / νέες εγγραφές (έως 50 – 70 maximum) από 8 π.μ.στη γραμματεία έξω από το Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Πρόγραμμα Ημέρας Αγώνων

Κυριακή 14.4.2019
Ο Αγώνας «Σπύρος Λούης – OLYMPIANS RUN International» διεξάγεται την Κυριακή 14 Απριλίου. Εκκίνηση: Άγαλμα Σπύρου Λούη (Δημαρχείο Αμαρουσίου).

8:15 π.μ.: Έναρξη λειτουργίας γραμματείας

Ώρες εκκίνησης:

● 10 χλμ. Ανδρών – Γυναικών 10 π.μ.

● 5 χλμ. Ανδρών – Γυναικών 11:30 π.μ.

● 2.5 χλμ. Kinder+Sport Kids / Families Run 11.35 π.μ.

Απονομές στους τρεις πρώτους νικητές του κάθε αγωνίσματος αμέσως μετά τη λήξη του κάθε αγώνα.

Διαδρομές – Οδηγίες

Αγώνας 10 χιλιομέτρων

Εκκίνηση:10 π.μ. από άγαλμα Σπύρου Λούη

Διαδρομή: Λ. Κηφισίας-Αγίου Κωνσταντίνου-Νερατζιωτίσσης-Αρτέμιδος-Πιτταρά-Σπύρου Λούη-Κύμης-Νερατζιωτίσσης-Αγ.Κωνσταντίνου-Δ.Ράλλη-Μαραθωνοδρόμων-Νερατζιωτίσσης-Δ.Γούναρη-Β.Σοφίας

Διάρκεια αγώνα: 90λεπτά

Ροή: Οι δρομείς κινούνται πάντα με κατεύθυνση όπως κινούνται τα οχήματα δηλαδή από τη δεξιά πλευρά των οδών. Εκτός από την οδό Μαραθωνοδρόμου.

Σταθμός υγρών: θα υπάρχει στα 5 χλμ. στη συμβολή Σπύρου Λούη και Κύμης.

Οι δρομείς είναι υποχρεωμένοι να σέβονται και να ακολουθούν τις υποδείξεις των εργαζομένων στη διοργάνωση, καθώς και των ανδρών της Τροχαίας. Σε αντίθετη περίπτωση η τεχνική διεύθυνση του αγώνα, δύναται να ακυρώσει τους αθλητές και να τους θέσει εκτός αγώνα.

Αγώνας 5 χιλιομέτρων

Εκκίνηση:11:30 π.μ. από άγαλμα Σπύρου Λούη

Διαδρομή: Λ. Κηφισίας –Αγίου Κωνσταντίνου-Νερατζιωτίσσης-Αναστροφή 30μ πριν Αμαρυσίας Αρτέμιδος-Νερατζιωτίσσης-Δ. Γούναρη-Β. Σοφίας.

Διάρκεια Αγώνα: 50λεπτά. Οι δρομείς κινούνται παράλληλα με τα οχήματα δηλαδή από τη δεξιά πλευρά των οδών.

Σταθμός υγρών: θα υπάρχει στα 2,5 περίπου χιλιόμετρα στην αναστροφή των 2,5 χλμ.

Οι δρομείς είναι υποχρεωμένοι να σέβονται και να ακολουθούν τις υποδείξεις των εργαζομένων στη διοργάνωση, καθώς και των ανδρών της Τροχαίας. Σε αντίθετη περίπτωση η τεχνική διεύθυνση του αγώνα, δύναται να ακυρώσει τους αθλητές και να τους θέσει εκτός αγώνα.

2.5 χλμ Δυναμικό βάδισμα για ενήλικες και παιδιά

Εκκίνηση: αμέσως μετά την εκκίνηση των 5χλμ.

Διαδρομή: Λ. Κηφισίας-Δολιάνης-Ιονίων Νήσων Αγ. Κωνσταντίνου-Νερατζιωτίσης-Δ. Γούναρη-Β. Σοφίας

Διάρκεια αγώνα: 45λεπτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων θα δοθεί για την ενίσχυση της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πάτερ Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής που υποστηρίζει το έργο των Ελλήνων Παραολυμπιακών Αθλητών και της ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ που προωθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Share