Ψάχνεις πάρκινγκ στο Μαρούσι; Η Cityzen Parking & Services σου προσφέρει χαμηλές τιμές στάθμευσης και έναν νέο νυχτερινό τιμοκατάλογο για να διασκεδάσεις ξέγνοιαστα!

Νέος τιμοκατάλογος ισχύει από τη Cityzen Parking & Service προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους όσους επιθυμούν να διασκεδάζουν χωρίς να αγχωθούν για το πάρκινγκ στο Μαρούσι. Αυτή η υπηρεσία εξυπηρετεί και τους σινεφιλ καθώς ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Δημοτικό Κινηματογράφο του Αμαρουσίου Μίμης Φωτόπουλος.

Συγκεκριμένα από τις 20:00 έως τις 03:00, η Cityzen Parking & Services προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές parking στο χώρο στάθμευσης Cityzen Μαρούσι «Αίθριο»:

  • Μόνο 2€ την 1η ώρα και 0,50€ κάθε επόμενη.
  • Για ακόμα πιο οικονομική στάθμευση υπάρχει και η εφαρμογή Cityzen Parking & Services μέσω της οποίας, αφού την κατεβάσεις, μπορείς να κλείσεις θέση με επιπλέον έκπτωση 20% δηλαδή 1,60€ την 1η ώρα και 0,40€ κάθε επόμενη!

Οι σταθμοί της Cityzen στο Μαρούσι

Cityzen Μαρούσι «Αίθριο»
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι
Τηλ.: +30 213 0 600 000
E-mail: customerservice@cityzen.com.gr

Cityzen Μαρούσι «Holmes Place»
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι
Τηλ.: +30 213 0 600 000
E-mail: customerservice@cityzen.com.gr

Cityzen Μαρούσι «Κρόνος»
Αγ. Κωνσταντίνου 49, Μαρούσι
Τηλ.: +30 213 0 600 000
E-mail: customerservice@cityzen.com.gr

Cityzen Μαρούσι «Φραγκοκκλησιάς»
Φραγκοκκλησιάς 2, Μαρούσι
Τηλ:.+30 213 0 600 000
E-mail: customerservice@cityzen.com.gr

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Cityzen είναι η #1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα που αποτελείται από ένα δίκτυο 33 χώρων στάθμευσης με συνολικά 15720 θέσεις.

Eίναι η πρώτη και μοναδική εταιρία parking στην Ελλάδα με δική της mobile εφαρμογή, συμβατή με Android και iOs, μέσα από την οποία μπορείς να προαγοράσεις  θέση στάθμευσης, μόνο με μερικά clicks εξασφαλίζοντας 20% έκπτωση.

Ταυτόχρονα, μέσω της εφαρμογής δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα ενημέρωσης για το υπόλοιπο του προαγορασμένου χρόνου στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο.

Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες τις πληροφορίες που αφορούν κάθε σταθμό Cityzen όπως τον τιμοκατάλογο, το ωράριο και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορεί να βρει σε κάθε έναν από τους χώρους εξυπηρέτησης οδηγών.

Για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε σταθμό, ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα πλοήγησης και να ενημερωθεί για την κίνηση στους δρόμους, επιλέγοντας τη γρηγορότερη διαδρομή, κερδίζοντας χρόνο στην καθημερινότητα του.

Επιπλέον μέσω του Cityzen app παρέχεται η υπηρεσία zenParking.

Η καινοτομική υπηρεσία της Cityzen, που μπορείς να εξοφλήσεις το σύνολο της παραμονής σου μέσα από το κινητό σου με έκπτωση 20%,λίγο πριν την έξοδο από το χώρο στάθμευσης, ακόμη και εάν δεν έχεις προαγοράσει χρόνο στάθμευσης.

Χωρίς μετρητά, Χωρίς αναμονή!

Η Cityzen είναι κάτι παραπάνω από μία απλή εταιρεία συστημάτων στάθμευσης.

Για τη Cityzen προτεραιότητα είναι η προσφορά Αξίας και Άνεσης στην καθημερινότητα του πελάτη της. «Πρώτα εσύ!», δύο λέξεις που, υπογράφοντας το όνομά της και την εταιρική της επικοινωνία, αποτυπώνουν ακριβώς και δηλώνουν ρητά αυτή την επιλογή.

Στους σταθμούς της Cityzen μπορείς να απολαύσεις ποιοτικές υπηρεσίες στάθμευσης αλλά και μια ολιστική εμπειρία κάλυψης αναγκών.

  • Διαθέτει πλυντήριο αυτοκινήτων και υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.


Με σεβασμό στις ευαισθησίες των νέων, προσφέρει υπηρεσίες που μεριμνούν για την προστασία των φυσικών μας πόρων τονώνοντας την περιβαλλοντική μας συνείδηση.

Υπηρεσίες όπως :

  • η ανακύκλωση μικρών συσκευών και λαμπτήρων, η υπηρεσία «Park&Plug» όπου μπορεί κάποιος να φορτίσει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητό του για τις επόμενες “πράσινες διαδρομές” του εντελώς δωρεάν όσο είναι σταθμευμένο
  • η υπηρεσία bicycle parking με την οποία η Cityzen, ενθαρρύνει τη μετακίνηση με το ποδήλατο προσφέροντας ειδικές θέσεις στάθμευσης ποδηλάτου σε πολύ χαμηλή τιμή.

Επιπλέον, η Cityzen έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο στην καθημερινότητα του πελάτη της, παρέχει υπηρεσίες πληρωμής  λογαριασμών κοινής ωφέλειας ή αγοράς εισιτηρίου για παραστάσεις θεάτρου, συναυλίες, φεστιβάλ, και εκδηλώσεις μέσω της Viva.gr .

Στη Cityzen υπάρχει πάντα θέση για την απόλυτη εξυπηρέτηση όλων των πελατών της!

Την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης χώρων στάθμευσης, μέλος του Παγκόσμιου Φορέα Χώρων Στάθμευσης National Parking Association, την έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα εκατομμύρια οδηγοί και πρωτοπόρες εταιρείες, οργανισμοί, ιδιωτικοί κολοσσοί του δικτύου, όπως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, τα δικαστήρια της Ευελπίδων, οι εμπορικοί λιμένες Λαυρίου, Βόλου, το ΤΕΕ, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, το αεροδρόμιο Χανίων, αλλά και ξενοδοχεία αστέρων, όπως το Hilton, Intercontinental και το President.

Kατέβασε το Cityzen app και κέρδισε έκπτωση 20% στο Parking:

https://1135825.v1.pressablecdn.com/wp-content/uploads/2015/07/apple_badge.png

https://1135825.v1.pressablecdn.com/wp-content/uploads/2015/07/android_badge.png

Share