Χρόνια Πολλά μαμά!

Χρόνια πολλά στην μαμά… στην μαμά που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί αλλά και σε αυτή που ανοίγει την αγκαλιά της και υιοθετεί ένα παιδί.

Χρόνια πολλά στη μαμά που θα πλύνει, θα μαγειρέψει και θα κάτσει στο σπίτι με τα παιδιά της αλλά και σε εκείνη που θα δουλέψει δεκάωρα μαζί με μπόλικες τύψεις για να καταφέρουν τα παιδιά της να έχουν τα πάντα.

Χρόνια πολλά στη μαμά που γνωρίζει τα πάντα, μαγειρεύει τέλεια και τα φέρνει όλα βόλτα αλλά και σε εκείνη που δεν ξέρει που “πάνε τα τέσσερα”, δυσκολεύεται και  προσπαθεί καθημερινά να γίνει η “σούπερ-μαμά”.

Χρόνια πολλά στη μαμά που απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής των παιδιών της και έχει δίπλα της σύζυγο και μητέρα να τη στηρίζουν και να τη βοηθούν αλλά και σε εκείνη τη μαμά που πασχίζει μόνη της για το μέλλον των παιδιών της.

Χρόνια πολλά στη μαμά που νόμιζε πως η καριέρα ήταν η ζωή της μέχρι που απέκτησε παιδιά αλλά και στη μαμά που παράτησε καριέρα και προσωπικές φιλοδοξίες για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Χρόνια πολλά στη μαμά που μας αγαπάει και μας το δείχνει καθημερινά αλλά και σε εκείνη τη μαμά που πλέον έχει γινει γιαγιά και ίσως και προ γιαγιά και το μυαλό της δεν τη βοηθά να αναγνωρίσει τα παιδιά της.

Χρόνια πολλά λοιπόν στις μαμάδες όλου του κόσμου που πρωταρχικός στόχος της ζωής τους, ανεξαρτήτως του που βρίσκονται και τι βιώνουν, είναι το καλό των παιδιών τους.

Χρόνια Πολλά μαμά!

Share