Χριστουγεννιάτικο Bazaar στα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ στο Μαρούσι για καλό σκοπό

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και ο ΑΣΕ Δούκας φιλοξενεί ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, για καλό σκοπό!

Το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η Δική μας Καρδιά χτυπά Γιορτινά, χτυπά Δυνατά, για τον ανθρωπιστικό και μη κεδοσκοπικό φορέα Coeurs pour Tous Hellas – “Καρδιές για Όλους” και τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια.

Σας περιμένουμε για να προετοιμαστούμε για την “πιο όμορφη εποχή του χρόνου”, στηρίζοντας έμπρακτα τον “πιο όμορφο σκοπό”!
Και… “με το χέρι στην Καρδιά” ετοιμάσαμε ένα Πρόγραμμά , πλούσιο σε δράση, φαντασία, θέαμα, γεύσεις και δώρα, που δεν θα αφήσει κανέναν.. ασυγκίνητο:

Γλυκές δημιουργίες “από Καρδιάς” με τη Chef Μαρία Εκμεκτσίογλου

Αγαπημένες Μουσικές & Κάλαντα από τη Χορωδία & την Ορχήστρα Δημοτικού-Γυμνασίου μαζί με τον NIVO

Θεατρικό Παράσταση “Τα Δώρα της Καρδιάς”, βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Μαριλένας Καββαδά, με τη συμμετοχή της συγγραφέως

Απίθανη Χριστουγεννιάτικη Αγορά

Face Painting

Γευστικά πιάτα και κουζίνες από όλο τον κόσμο

Αθλητικές δραστηριότητες για… Γερές Καρδιές

Πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Το Πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε αναλυτικά κι εδώ: http://bit.ly/doukas-christmas-bazaar-2019-programme

Λίγα λόγια για το Coeurs pour Tous Hellas

«ΕΛΛΑΔΑ: Το Coeurs pour Tous Hellas, με κεντρικό μήνυμα «Καρδιές για Όλους», συστάθηκε το 2015 για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια, ως έμπρακτη δέσμευση και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και τους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Στο πεδίο μιας χώρας, που κατέγραψε την μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού των παιδιών που κινδυνεύουν από την φτώχεια ή τον κοινωνικό αποκλεισμό για την περίοδο 2010 – 2016, υψηλότερη μεταξύ των χωρών-μελών της Ευρωζώνης με ποσοστό 37,5% σύμφωνα με την Eurostat, ο ανθρωπιστικός φορέας Coeurs pour Tous Hellas (CpTH)δημιουργήθηκε με γνώμονα τη σύγχρονη αυτή κοινωνική αναγκαιότητα. Στα τρία εκατομμύρια, περίπου, ανασφάλιστων Ελλήνων που αντιστοιχούν στο 28% του πληθυσμού, το CpTH αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο κοινωνικής προσφοράς. Έργο του είναι, η οικονομική ενίσχυση των άπορων και ανασφάλιστων παιδιών με καρδιοπάθεια.

Share