Χριστουγεννιάτικο bazaar Αγάπης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Μαρούσι

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, σε συνεργασία με τις εθελόντριες του Δήμου, διοργανώνουν μια ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης, για να ενισχύσουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ένα χριστουγεννιάτικο bazaar, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Το bazaar γίνεται στο πλαίσιο της δράσης «Χριστούγεννα – Ημέρες Αγάπης» και όλοι οι πολίτες προσκαλούνται για να στηρίξουν αυτή την όμορφη προσπάθεια. Στο χριστουγεννιάτικο bazaar, ανάμεσα στα εκθέματα, θα περιλαμβάνονται και καλλιτεχνικές δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, με την επιμέλεια των παιδαγωγών τους.

Στο πλαίσιο της δράσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5:30 για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών θα παρουσιασθεί η χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση «Το μυστικό της αγάπης», σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν ο Σπύρος Αυγουστάτος, η Μαρίνα Τσουμπρή και η Αγγελική Σκαρλάτου.

Share