Υποδεχόμαστε το 2019 με γούρια από το “Τέχνη και Κόσμημα”

Μια μεγάλη ποικιλία από γούρια εξαιρετικής ποιότητας σας περιμένει στο “Τέχνη και Κόσμημα” για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει για το σπίτι σας αλλά ή για το δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μαζί με πολλές ευχές για τη νέα χρονιά.

Πέταλο, καραβάκι, κλειδί είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που υπάρχουν στα γούρια και μπορείτε να δείτε ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο πατώντας εδώ. Στον ίδιο κατάλογο θα δείτε και τις κλειδοθήκες που έχει δημιουργήσει το “Τέχνη και Κόσμημα” αποκλειστικά για το 2019!

Πολλές οι επιλογές και για τα πρωτοχρονιάτικα δώρα σας. Το “Tέχνη και Κόσμημα” προτείνει σε όσους θέλουν να κάνουν ένα δώρο στον φίλο, τον σύζυγο, τον μπαμπά ή τον αδερφό ένα καλαίσθητο μπεγλέρι. Εκτός από το μπεγλέρι υπάρχει και μια μεγάλη ποικιλία από αντρικά αξεσουάρ και κοσμήματα για να επιλέξετε το καλύτερο δώρο στην πιο προσιτή τιμή.

Οι επιλογές για δώρα σε κυρίες είναι επίσης εξαιρετικές καθώς υπάρχουν διαφόρων ειδών χειροποίητα κοσμήματα όπως σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, περιδέραια σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να επιλέξετε.

Αν δεν ξέρετε τι δώρο να επιλέξετε υπάρχει και η λύση της δωροκάρτας από 20 έως και 50 ευρώ.

Το κατάστημα “Τέχνη και Κόσμημα” βρίσκεται στην οδό Πλαστήρα 14 στο Μαρούσι.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/texnikosmima/

https://www.texni-kosmima.gr/

Share