Τραγωδία στην Πεύκη: Μητέρα πέταξε την κόρη της από το μπαλκόνι και αυτοκτόνησε

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη στην Πεύκη, καθώς μια 32χρονη μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της την 5χρονη κόρη της και αμέσως μετά έπεσε και η ίδια στο κενό.

Το δραματικό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη 67, στην περιοχή της Πεύκης.

«Δεν είχαμε προβλήματα, ήμασταν καλά μεταξύ μας. Το μόνο μας πρόβλημα τον τελευταίο καιρό ήταν ότι μιλούσαμε συνέχεια για το τι θα γίνει με το παιδί, την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού», δήλωσε ο πατέρας, σύμφωνα με τον Alpha.

Οι αστυνομικοί έψαξαν αμέσως το διαμέρισμα για να δουν εάν η γυναίκα άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί ακριβώς τι συνέβη, αλλά σημείωμα δεν βρέθηκε.

Φίλοι της γυναίκας κατέθεσαν στην αστυνομία ότι η γυναίκα τους είπε την φράση: «δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω». Να σημειωθεί πως λίγο πριν την τραγωδία, η γυναίκα είχε επικοινωνήσει με τον σύζυγό της και του είχε πει ότι είναι καλά και η ίδια και το παιδί.

Η γιαγιά του πεντάχρονου κοριτσιού μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το κοριτσάκι.

«Ήταν παράλυτο, δεν μίλαγε» είπε, προσθέτοντας πως η μητέρα του ήταν στεναχωρημένη που έβλεπε το κοριτσάκι της σε αυτή την κατάσταση. Πρόσθεσε επίσης, πως είχαν καταλάβει ότι η γυναίκα δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό και ο καθένας την βοηθούσε όσο μπορούσε.

Πηγή: cnn.gr, alpha, documento

Share