Το “MINT” είναι ο παράδεισος των coffee lovers στο Μαρούσι

Το μικρό, γωνιακό μαγαζάκι στην Μητροπόλεως στην εμπορική καρδιά του Αμαρουσίου με τον τίτλο “Mint”, δεν είναι μια καφετέρια σαν όλες τις άλλες. Σεβόμενη το βασικό της προϊόν, τον καφέ, φιλοδοξεί και καταφέρνει να προσφέρει μοναδικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας από τον Οκτώβριο του 2013 που ξεκίνησε τη λειτουργία του μέχρι σήμερα.

Το maroussi-news μίλησε με τον Δημήτρη, τον ιδιοκτήτη του αισθητικά όμορφου και ζεστού χώρου, ο οποίος δήλωσε ορκισμένος λάτρης του καλού καφέ. «Στόχος είναι να προσφέρω αντικειμενικά καλό, ποιοτικό καφέ. Η ποιότητα έχει να κάνει με το προϊόν, τον εξοπλισμό, τις γνώσεις στο αντικείμενο, τη φροντίδα, την καθαριότητα και την τεχνική».

Πολύς κόσμος παίρνει καφέ στο χέρι και συνεχίζει τη βόλτα του στον όμορφο πεζόδρομο, αλλά υπάρχουν και αυτοί που θα επιλέξουν να κάτσουν στο μεγάλο μοναστηριακό πάγκο και τα μικρά τραπεζάκια. Αν και μικρό, είναι ιδανικό για διάβασμα ή δουλειά με laptop. Εκτός από τον υπέροχο καφέ, αξίζει να δοκιμάσετε τις  χειροποίητες μπάρες ενέργειας και τα σπιτικά μάφιν. Το καλοκαίρι μάλιστα, τα τραπεζάκια έξω μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικό αρωματικό καφέ, χαζεύοντας τον κόσμο που βολτάρει στην ευδιάθετη αυτή γωνιά στο Μαρούσι.

Πληροφορίες
The Mint Coffeehouse
Μητροπόλεως 31, Μαρούσι 151 24
210 6122993

 

 

Share