Το Artemis fight show υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Το Artemis Fight Night, είναι ένα fight show που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Μαρούσι στις 25 Ιουλίου 2020, με στόχο να γίνει θεσμός.
Στο Artemis Fight night θα συμμετάσχουν κάποιοι από τους καλύτερους αθλητές σχολών της πόλης (Ανδρεάδης, Βυζαντινός, Zen Fighting Club) αλλά και μαχητές από όλη την Ελλάδα. 14 αγώνες, με 4 pre fights και 10 αγώνες στη main card αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό με αγώνες kick boxing και επαγγελματικής πυγμαχίας.

Διοργανωτές είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου και ο Όμιλος Σωματικής Ευεξίας και Ευρωστίας του Στέλιου Πολίτη.
Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι ο Δήμος Αμαρουσίου, καθώς το event τελεί υπό την αιγίδα του. Συμπαραστάτες θα είναι επίσης οι παγκόσμιες ομοσπονδίες WKU και ISKA με τους κανονισμούς των οποίων θα διεξαχθούν οι αγώνες. Η ISKA μάλιστα ηγείται κορυφαίων διεθνών διοργανώσεων όπως το Glory, Bellator, K1, Oktagon κ.α.

To event θα πραγματοποιηθεί στο SKATE PARK Αμαρουσίου, Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά (ώρα έναρξης 19.00).

Στη διάρκεια της βραδιάς θα συμμετάσχουν και χορευτικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά θα επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις. Θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα βάσει πρωτοκόλλων για την προστασία από τον COVID-19.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2132038200. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  ​

Share