Το νέο πρόγραμμα του Pow Wow στο Μαρούσι

Η σχολική χρονιά ξεκινά και μαζί με αυτή και όλες οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά. Το Pow Wow, ένας χώρος που απευθύνεται σε παιδιά από 1,5 έως 10 ετών και όχι μόνο, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου με τη Πρωινή χαρά – για παιδιά από 1,5 -3,5 ετών.  Λίγα λόγια για το πρόγραμμα της Πρωινής χαράς: Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι θα γνωρίσουν τη φιλία, τη χαρά, την αυτό-κατευθυνόμενη μάθηση και τη δημιουργική έκφραση. Θα ασχολούνται εβδομαδιαίως με συνεργατικές δραστηριότητες, αισθητηριακά παιχνίδια, μουσική και τέχνη μέσα σε ένα δίγλωσσο περιβάλλον. Οι πρωινές μας χαρές θα γνωρίσουν μια καινούργια γλώσσα και θα δομήσουν την κατανόησή της μέσω τραγουδιών, ιστοριών και παιχνιδιών. Ο συνδυασμός του ελεύθερου παιχνιδιού και της οργανωμένης δραστηριότητας θα βοηθήσει τα παιδιά να ξεδιπλώσουν την κοινωνικότητα τους και την αλληλεπίδραση με τα άλλα παιδιά μέσα από την ασφάλεια της παρουσίας των συνοδών τους. Σε ένα περιβάλλον αποδοχής θα εξερευνήσουν, θα πειραματιστούν ελεύθερα και θα ανακαλύψουν τους κανόνες που θα τους εισάγουν στην κοινωνική ζωή.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα:

Για εγγραφές και ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα μπορείτε να απευθυνθείτε στο χώρο του Pow Wow Γράμμου 30 Μαρούσι τις εξής ώρες:
Δευτέρα 7/9, 10.30-12.00
Τρίτη 8/9, 18.00-20.00
Τετάρτη 10/9, 10.30-12.00 &18.00-20.00

Share