Τους δρόμους του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας θα κατακλύσουν τα αυτοκίνητα – αντίκες!

Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Ν. Φιλαδελφείας – Ν. Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη ΦΙΛ.Π.Α. (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) διοργανώνουν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 10:00 έκθεση παλαιών αυτοκινήτων. Η φετινή διοργάνωση ωστόσο θα έχει κάτι διαφορετικό αφού για πρώτη φορά φέτος τα αυτοκίνητα –αντίκες θα κάνουν και  κυκλική διαδρομή μέσα στην πόλη. Έτσι όλοι οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής που όμως έχουν διατηρηθεί χάρη στο μεράκι των ιδιοκτητών τους σε άριστη κατάσταση. 

Η διοργάνωση γίνεται με σκοπό την  προβολή του κλασσικού αυτοκινήτου ως αντικείμενο ιδιαίτερης πολιτιστικής σημασίας και μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, στα πλαίσια των προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης και των Αθλητικών Διοργανώσεων -Εκδηλώσεων του έτους 2019.

Η προγραμματισμένη κυκλική διαδρομή είναι η παρακάτω:

Εκκίνηση Δεκελείας στο ύψος της πλατείας Ελ. Βενιζέλου (προς Νέα Χαλκηδόνα), αριστερά Ειρήνης, αριστερά Σμύρνης, αριστερά Προύσσης τερματισμός επί της οδού Δεκελείας στο ύψος της πλατείας Ελ. Βενιζέλου-Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτή τη διαδρομή θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίαςαπό τις 8.00 έως τις 14.00.

Επίσης θα υπάρξει στάθμευση των παλαιών αυτοκινήτων στο δεξιό ρεύμα της Λ. Δεκελείας (προς Νέα Χαλκηδόνα) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ν. Τρυπιά και Φωκών μέχρι και την πλατεία Ελ. Βενιζέλου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, την ομαλή διεξαγωγή της και την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, θα γίνει  μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 421, 619,Β9, 755 και των τρόλεϊ 3 και 6, από τις 07.30 έως τις 13.30.

Δείτε αναλυτικά τις τροποποιήσεις των λεωρορειακών γραμμών εδώ.

Share