Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου ξεκινά το «Beer Festival» στο κέντρο της Αθήνας

Το 19ο Beer Festival, εντελώς ανανεωμένο, επιστρέφει στην Πλατεία Κοτζιά από τις 4 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στην Πλατεία Δημαρχείου, στην καρδιά της Αθήνας, με άμεση προσβασιμότητα από όλα τα μέσα μεταφοράς και κοντά στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης, το νέο στέκι της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα μας περιμένει να το επισκεφτούμε και να απολαύσουμε τις δροσιστικές μπίρες του!

Το ATHENS BEER FESTIVAL επί 19 συναπτά έτη, υπηρετεί τη μπίρα στην Ελλάδα,προάγει την κουλτούρα της, στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων Ζυθοποιών και κάθε χρόνο καινοτομεί. Από φέτος ξεκινά μια καινούρια καινοτομία στο χώρο του φεστιβάλ. Κάθε χρόνο υπάρχει και μια τιμώμενη χώρα από αυτές που έχουν ιστορία και κουλτούρα μπίρας.

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν με την Τσεχία, μια χώρα με παράδοση στη παραγωγή μπίρας και κουλτούρα που λίγες χώρες στο κόσμο έχουν να επιδείξουν αντάξια της. Δεκάδες μπίρες από τη χώρα αυτή που τις περισσότερες θα δείτε και θα γευτείτε για πρώτη φορά,θα κατακλείσουν το χώρο του φεστιβάλ.

Happenings, διαγωνισμοί, εκπληκτικά δώρα, μοναδικές Live συναυλίες από καταξιωμένα μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες, είναι αυτά που θα κάνουν το ATHENS BEER FESTIVAL μία πραγματική φιέστα της μπίρας. Η μεγάλη ποικιλία από Ελληνικές και εισαγόμενες μπίρες, κάποιες εκ των οποίων εισάγονται στη χώρα μας για πρώτη φορά και η ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων εδεσμάτων, υπόσχονται μία γευστική ευφορία που θα είναι ανεπανάληπτη.

Σε ένα χώρο ιστορικό που περικλείεται από την οδό Αθηνάς, με είσοδο ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο της Πρωτεύουσας, την οδό Αιόλου, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας με φόντο το κλασσικό κτίριο της Εθνικής Τράπεζας και την οδό Σοφοκλέους το 19o Athens Beer Festival θα γίνει για 11 ημέρες το κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα.

Share