Την Κυριακή 19 Μαΐου η 45η δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου

Την Κυριακή 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η 45η Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου που πλέον αποτελεί το καθιερωμένο ραντεβού των πολιτών με τις ελληνικές γεύσεις και τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, όλα αρίστης ποιότητας και σε τιμές προσιτές.

Η 45η δράση διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο πάρκινγκ πίσω από το Ο.Α.Κ.Α, επί της οδού Πιτταρά στη συμβολή με την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν 45 παραγωγοί διαθέτοντας περίπου 200 διαφορετικά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα. Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν ελεγχθεί και προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν και διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και τις τιμές πώλησης. Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα, φετινής παραγωγής και εσοδείας.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019.

Share