Τετραήμερο φεστιβάλ σοκολάτας στην Τεχνόπολη

Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην σοκολάτα, σε μία από τις μεγαλύτερες γευστικές απολαύσεις, θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης θα συγκεντρωθούν για τέσσερις ημέρες στην Τεχνόπολη για να προσφέρουν σε όλους τις επισκέπτες μοναδικές σοκολατένιες λιχουδιές. Live cooking, εργαστήρια και το κυνήγι της σοκολάτας είναι μόνο μερικά από όλα όσα θα λάβουν χώρα στην Τεχνόπολη. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Chocolate Fest:

Στα πλαίσια του Chocolate Fest θα πραγματοποιηθούν Εκπαιδευτικά Workshops για μικρούς και μεγάλους, ώστε οι επισκέπτες να μάθουν από τους καλύτερους όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της. Παράλληλα όλες τις μέρες διεξαγωγής του Chocolate Fest και σε διάφορες ώρες, γνωστοί σεφ αλλά και food bloggers θα μας εισάγουν στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής με ευφάνταστες ιδέες για συνταγές πιο σοκολατένιες από ποτέ στο Live Cooking του φεστιβάλ. Ελένη Ψυχούλη – Madame Ginger – Γιώργος Τσούλης – Μάγκυ Ταμπακάκη – EMI’S CUPCAKES – Le Monde με Pastry Chef τον Κωνσταντίνο Χολέβα – Χρήστος Γλωσσίδης/ Κων/νος Συμεωνίδης για τέσσερις ημέρες θα δημιουργούν ζωντανά μπροστά στο κοινό ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς με βάση τη σοκολάτα.

Tο Σάββατο 16/2 στο διάστημα ανάμεσα στις 17:00 και 21:00 θα πραγματοποιηθεί τo 1o ChocolateMash Party. Το Chocolate Fest και η Dojo Entertainvents παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το «MASH MACHINE». Πρόκειται για μια καινοτόμα interactive entertaining εφαρμογή που δίνει την ευκαιρία στον καθένα – χωρίς καμία σχετική εμπειρία παρά μόνο αγάπη για τη μουσική και τη σοκολάτα βεβαίως – να παίξει live μουσική σαν επαγγελματίας dj!

Μία από τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι «Tο Κυνήγι της Σοκολάτας», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/2 και σε αυτό μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι και 50 ομάδες. Στο σοκολατένιο αυτό κυνήγι μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν γρίφους και «ξεκλειδώνουν» τα μυστικά του Παλιού Εργοστασίου συλλέγοντας όσα περισσότερα «κοκάκια» μπορούν! Απαραίτητα εργαλεία: η ταχύτητα, η παρατηρητικότητα, η συνεργασία, η φαντασία κι η αγάπη για τη σοκολάτα! Προμηθευτείτε το starter kit σας από το Gas Industrial Museum και ξεκινήστε για μια μεγάλη και γλυκιά περιπέτεια!

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
14, 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου 2019
Eίσοδος: 3€/ Ελεύθερη για παιδιά κάτω των 5 ετών

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη | 16:00 – 21:00
Παρασκευή | 16:00 – 21:00
Σάββατο | 11:00 – 21:00
Κυριακή | 11:00 – 21:00

Πηγή: athens984.gr

Share