Τα Πολιτιστικά και Αθλητικά Προγράμματα της ΚΕΔΑ κοντά στους πολίτες και πάλι από… απόσταση

Θ. Αμπατζόγλου: «Με αισιοδοξία και πνεύμα δημιουργίας θα ξεπεράσουμε και αυτή την περίοδο του αναγκαίου αυτοπεριορισμού»

Τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα που εκτελούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) συνεχίζονται και σε αυτή τη δεύτερη μεγάλη περίοδο καραντίνας, με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.

Οι συμμετέχοντες δάσκαλοι και εκπαιδευτές γίνονται σταδιακά αποδέκτες ειδικών σεμιναρίων προκειμένου για την εξοικείωσή τους με τις νέες τεχνολογίες και συγκεκριμένα με την τηλεκπαίδευση, έτσι ώστε να παράξουν με τη σειρά τους απρόσκοπτα τις διαδικτυακές διδασκαλίες προς τους μαθητές της ΚΕΔΑ.

Αφού ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα για τη διαδικασία του νέου κύκλου διαδικτυακής πρόσβασης στα Πολιτιστικά και Αθλητικά Προγράμματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης, δήλωσε:

«Τα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα της ΚΕΔΑ, συνεχίζονται κανονικά με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών. Αυτή τη δεύτερη φορά με περισσότερη εμπειρία καταφέρνουμε να λειτουργήσουμε πιο οργανωμένα και αποτελεσματικά, έτσι ώστε με δημιουργικό τρόπο να κρατούμε τους Μαρουσιώτες συνδεδεμένους με τον Δήμο μας και κυρίως ενεργούς αυτή τη δύσκολη περίοδο του απαραίτητου αυτοπεριορισμού. Έτσι, ευελπιστούμε πως το διαδικτυακό Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού δεν θα λείψει από κανένα, το αντίθετο με αυτό τον τρόπο θα γίνει πιο εύκολα το νέο “μέλος” όλων των Μαρουσιώτικων οικογενειών».

Share